Inloopbijeenkomst over zonnepark Spechthorst

Er is komende donderdag een inloopbijeenkomst over het nieuw te realiseren zonnepark Spechthorst. Die is komende donderdag tussen 17:00 uur en 19:00 uur in het gemeentehuis in Goor. Het zonnepark moet komen aan de Holtdijk aansluitend aan het bedrijventerrein Spechthorst met een grootte van 8 hectare. De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door het bedrijf Kronos Solar die de zonnepanelen wil plaatsen en anderhalf jaar geleden in gesprek is gegaan met omwonenden. Om het zonnepark te realiseren is een project-besluitprocedure nodig. Er is donderdag een vrije inloop voor belangstellenden. Er is ook een zonnepark gepland achter de wijk Heeckeren (Waterlanden). Tegen dat plan is door buurtbewoners geprotesteerd. De bestuursrechter in Zwolle doet daar, naar verwachting, vandaag een uitspraak over.

3D-animatie van het zonnepark Spechthorst

Gerelateerde berichten