College op bezoek bij Hodes

Het demissionaire college heeft een werkbezoek gebracht aan nieuwkomer Hodes. Eind 2017 verhuisde het huisvestingbedrijf van Enschede naar Goor. In de fabriek aan de Nieuwenkampsmaten worden complete woningen en herbruikbare zorgkamers modulair gebouwd, waarna ze over de weg, door Mercom, worden vervoerd naar bestemmingen in heel Nederland. Bij het bezoek werd er ook gesproken over het wonen van de toekomst en de mogelijkheden in deze gemeente.

Directeur Antonie ter Harmsel vertelde over zijn visie op een omgeving waar mensen comfortabel kunnen leren, recreëren, wonen en zorgen: “We bouwen niet voor de eeuwigheid, maar voor de toekomst. En omdat de toekomst steeds minder voorspelbaar wordt, bouwen wij flexibel, duurzaam en betaalbaar. Op een verantwoorde manier omgaan met ruimte, grondstoffen en energiebronnen is essentieel. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze comakers en opdrachtgevers.”

Werkbezoek
Het college van Burgemeester en Wethouders gaat regelmatig op bedrijfsbezoek om een kijkje achter de schermen te nemen. Wilt u het college ook graag ontvangen? Neem dan contact op met het Ondernemersloket Hof van Twente, Renée Kleywegt via tel. 06-1938 4489