College op bezoek bij Hodes

Het demissionaire college heeft een werkbezoek gebracht aan nieuwkomer Hodes. Eind 2017 verhuisde het huisvestingbedrijf van Enschede naar Goor. In de fabriek aan de Nieuwenkampsmaten worden complete woningen en herbruikbare zorgkamers modulair gebouwd, waarna ze over de weg, door Mercom, worden vervoerd naar bestemmingen in heel Nederland. Bij het bezoek werd er ook gesproken over het wonen van de toekomst en de mogelijkheden in deze gemeente.

Directeur Antonie ter Harmsel vertelde over zijn visie op een omgeving waar mensen comfortabel kunnen leren, recreëren, wonen en zorgen: “We bouwen niet voor de eeuwigheid, maar voor de toekomst. En omdat de toekomst steeds minder voorspelbaar wordt, bouwen wij flexibel, duurzaam en betaalbaar. Op een verantwoorde manier omgaan met ruimte, grondstoffen en energiebronnen is essentieel. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze comakers en opdrachtgevers.”

Werkbezoek
Het college van Burgemeester en Wethouders gaat regelmatig op bedrijfsbezoek om een kijkje achter de schermen te nemen. Wilt u het college ook graag ontvangen? Neem dan contact op met het Ondernemersloket Hof van Twente, Renée Kleywegt via tel. 06-1938 4489

 

Gerelateerde berichten

  • Begroting B&W krijgt goedkeuring gemeenteraad12 november 2015 Begroting B&W krijgt goedkeuring gemeenteraad De gemeenteraad van Hof van Twente heeft de door het college ingediende begroting voor 2016 zonder veel kanttekeningen goedgekeurd. Wel is er een lijstje met moties ingediend en […]
  • Werkbezoek raadsleden in Zweden2 oktober 2017 Werkbezoek raadsleden in Zweden Een select gezelschap van gemeente is de afgelopen dagen op verkenningsbezoek geweest naar Zweden om meer inzicht te krijgen over het onderwijs en integratie. In de hoofdstad Stockholm […]
  • Rolstoelen en Goorse delegatie naar Kiev1 augustus 2016 Rolstoelen en Goorse delegatie naar Kiev De vereniging Hof van Twente - Kiev/Pechersk heeft een vijftigtal rolstoelen op transport gezet voor gehandicapte inwoners van het district in de hoofdstad van Oekraïne. De rolstoelen zijn […]
  • André Kuipers komt weer naar Goor20 december 2016 André Kuipers komt weer naar Goor Opnieuw een optreden van André Kuipers in de Goorse Reggehof. In het kader van het Bank Giroloterij Theaterweekend is de bekende astronaut op zaterdag 21 januari te gast in Goor en zijn […]
  • Hof van Twente stopt met gemeentegids23 april 2015 Hof van Twente stopt met gemeentegids De gemeentegids die jaarlijks huis aan huis werd bezorgd en ook digitaal te raadplegen was, is ter ziele. Het college van B&W heeft besloten om geen gids meer uit te geven en daarmee […]