College op bezoek bij Hodes

Het demissionaire college heeft een werkbezoek gebracht aan nieuwkomer Hodes. Eind 2017 verhuisde het huisvestingbedrijf van Enschede naar Goor. In de fabriek aan de Nieuwenkampsmaten worden complete woningen en herbruikbare zorgkamers modulair gebouwd, waarna ze over de weg, door Mercom, worden vervoerd naar bestemmingen in heel Nederland. Bij het bezoek werd er ook gesproken over het wonen van de toekomst en de mogelijkheden in deze gemeente.

Directeur Antonie ter Harmsel vertelde over zijn visie op een omgeving waar mensen comfortabel kunnen leren, recreëren, wonen en zorgen: “We bouwen niet voor de eeuwigheid, maar voor de toekomst. En omdat de toekomst steeds minder voorspelbaar wordt, bouwen wij flexibel, duurzaam en betaalbaar. Op een verantwoorde manier omgaan met ruimte, grondstoffen en energiebronnen is essentieel. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze comakers en opdrachtgevers.”

Werkbezoek
Het college van Burgemeester en Wethouders gaat regelmatig op bedrijfsbezoek om een kijkje achter de schermen te nemen. Wilt u het college ook graag ontvangen? Neem dan contact op met het Ondernemersloket Hof van Twente, Renée Kleywegt via tel. 06-1938 4489

 

Gerelateerde berichten

  • Het nieuwe normaal… (ingezonden brief)28 juni 2021 Het nieuwe normaal… (ingezonden brief) Carel Groothengel is weer eens in de pen geklommen. De volger van de raadsvergaderingen heeft het dit keer over de vele bedankjes die hij in Coronatijd voorbij hoort en ziet komen. Zie […]
  • ZZP-bijeenkomst bij Hodes30 januari 2020 ZZP-bijeenkomst bij Hodes Ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente is op donderdag 13 februari te gast bij Hodes Huisvesting in Goor. Antonie ter Harmsel deelt aldaar graag zijn kennis en ervaring met hen op het […]
  • 14 september 2019 De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is voor de doorgegeven aan de Goorse ADS Groep. Arend Jan Overbeek ontving de prijs uit handen van Antonie ter Harmsel van […]
  • Werkbezoek raadsleden in Zweden2 oktober 2017 Werkbezoek raadsleden in Zweden Een select gezelschap van gemeente is de afgelopen dagen op verkenningsbezoek geweest naar Zweden om meer inzicht te krijgen over het onderwijs en integratie. In de hoofdstad Stockholm […]
  • Huishoudens krijgen geld terug uit rioolreserve9 februari 2017 Huishoudens krijgen geld terug uit rioolreserve De gemeente Hof van Twente belooft elk huishouden een bedrag van €25 uit de reserve voor riolering. Die is de afgelopen jaren fiks gegroeid doordat investeringen lager zijn uitgevallen. […]