Mantelzorgochtend bij De Stoevelaar

Vrijwilligers hebben dinsdag een mantelzorgochtend in De Stoevelaar georganiseerd. Vanuit Dagvoorziening ‘Binnenhof’ werd een presentatie gegeven over dementie door Ria van Houwelingen en de Verdergroep heeft een theatervoorstelling gegeven. Mantelzorgers die al betrokken waren bij de dagvoorziening en mantelzorgers uit de Hof van Twente konden zich opgeven voor deze ochtend.

Gerelateerde berichten

  • Duofiets voor bewoners Stoevelaar8 juni 2016 Duofiets voor bewoners Stoevelaar De bewoners van De Stoevelaar zijn vandaag verblijd met een duo-fiets. De fiets is voorzien van trapondersteuning en dus goed te gebruiken voor de mensen in het verzorgingstehuis als ze er […]
  • Eikenprocessierups teistert bomen Markeloseweg, gemeente doet niets10 juli 2017 Eikenprocessierups teistert bomen Markeloseweg, gemeente doet niets De eikenprocessierups teistert diverse bomen langs het fietspad aan de Markeloseweg en zorgt daar volgens omwonenden voor gevaar. De gemeente Hof van Twente doet er echter niets aan omdat […]
  • Vrijwilligers belevingstuin gezocht5 april 2018 Vrijwilligers belevingstuin gezocht Carintreggeland Huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en […]
  • Vrijwilligers gezocht voor de tuin18 september 2017 Vrijwilligers gezocht voor de tuin Carint Reggeland-huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozen […]
  • Vrijwilliger gezocht voor fotobewerking15 juni 2017 Vrijwilliger gezocht voor fotobewerking De Stoevelaar in Goor zoekt geregeld vrijwilligers die de bewoners net wat extra aandacht kunnen geven bij het aangaan van sociale contacten en bij activiteiten. Voor één van onze bewoners […]