OAD en Havi gaan samen verder in Goor

De busmaatschappijen Havi en Oad gaan de krachten bundelen met als doel om een plek te verwerven in de top 3 van de Nederlandse busmarkt. OAD gaat zich daarin volledig focussen op de touroperating terwijl Havi de touringcaractiviteiten uit gaat breiden en onder de naam Havi Travel verder zal gaan. Het hoofdkantoor van Havi zal in Goor worden gevestigd op de locatie van OAD. De andere vestigingen blijven in Lijnden en in Polen en Roemenië. De kruisbestuiving heeft naast de vestiging nog een groot Goors kenmerk. OAD staat onder leiding van Gorenaar Frans Schuitemaker terwijl Havi Travel wordt geleid door de Goorse directeur Hennie Visscher. Uit de twee bedrijven met ontstaat een groot busbedrijf met zo’n 150 touringcars.

Gerelateerde berichten

  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]
  • Havi Beheer failliet18 december 2019 Havi Beheer failliet Havi Beheer is failliet verklaard. Onduidelijk is nog wat de gevolgen zijn voor het touringcarbedrijf Havi Travel. Bij Havi werken in totaal 172 mensen. Het bedrijf, gevestigd aan de […]
  • Geen overnamekandidaat voor Havi5 februari 2020 Geen overnamekandidaat voor Havi Er is geen overnamekandidaat voor het failliete Havi Travel. Dat heeft vakbond FNV laten weten aan RTV Oost. Het Goorse touringcarbedrijf kan dus geen doorstart maken waarmee het doek […]
  • OAD gaat met reisorganisatie weg uit Goor14 juni 2018 OAD gaat met reisorganisatie weg uit Goor Reisorganisatie OAD gaat weg uit Goor. De touroperator verhuist per 2 juli naar een onderkomen op het industrieterrein aan de Vondersweg in Enter.  In een persbericht zegt directeur Arjan […]
  • Toch doorstart voor Havi maar niet in Goor11 februari 2020 Toch doorstart voor Havi maar niet in Goor Het failliete Havi Travel mag toch een doorstart maken. Het bedrijf zal worden overgenomen door de Jan de Wit-groep uit Haarlem, aldus RTV Oost. Dat zal niet gebeuren vanuit Goor of […]