OAD en Havi gaan samen verder in Goor

De busmaatschappijen Havi en Oad gaan de krachten bundelen met als doel om een plek te verwerven in de top 3 van de Nederlandse busmarkt. OAD gaat zich daarin volledig focussen op de touroperating terwijl Havi de touringcaractiviteiten uit gaat breiden en onder de naam Havi Travel verder zal gaan. Het hoofdkantoor van Havi zal in Goor worden gevestigd op de locatie van OAD. De andere vestigingen blijven in Lijnden en in Polen en Roemenië. De kruisbestuiving heeft naast de vestiging nog een groot Goors kenmerk. OAD staat onder leiding van Gorenaar Frans Schuitemaker terwijl Havi Travel wordt geleid door de Goorse directeur Hennie Visscher. Uit de twee bedrijven met ontstaat een groot busbedrijf met zo’n 150 touringcars.

Gerelateerde berichten

  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]
  • Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD7 januari 2015 Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD OAD heeft het ANVR-lidmaatschap verkregen. Dat is een belangrijke stap voor de Goorse reisaanbieder die daarmee weer een prominente plek in de reisbranche kan innemen. Gorenaar […]
  • Visscher in bestuur FC Twente Vrouwen3 november 2016 Visscher in bestuur FC Twente Vrouwen Hennie Visscher is toegetreden tot het bestuur van FC Twente Vrouwen. De voormalig voorzitter van vv Twenthe neemt de portefeuille commerciële zaken voor zijn rekening. De mede-directeur […]
  • Provinciale subsidie voor ondernemersplatform28 september 2017 Provinciale subsidie voor ondernemersplatform Het Ondernemersplatform Hof van Twente heeft van de Provincie Overijssel een subsidie toegekend gekregen van €19.500 voor uitvoering van de regeling Ondernemend Noaberschap.Het […]
  • De Jong nieuwe directeur HofMarketing23 maart 2018 De Jong nieuwe directeur HofMarketing Wilco de Jong is de nieuwe directeur van de nieuwe zelfstandige marketingorganisatie HofMarketing die in april zal starten. De Citymarketeer uit Zutphen heeft als opdracht om Goor en de […]