Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel

Een zevental Goorse artiesten zullen morgenmiddag acte de presence geven tijdens het zogenoemde ‘Rondje van de Koning’ op het plein bij De Bebsel. Dit evenement wordt voor het eerst georganiseerd en moet vooral een gezellig samenzijn worden voor alle Gorenaren. Het Goorse SMS-duo met Marcel Mengerink en Paul Schabbink zorgt voor de muzikale omlijsting. Daarnaast treden ook Ramon Freriksen, Geert Endeman, Jesse ten Hag, Marion Nibbelink en Jesper Dijkstra op. Voor de kinderen is er een springkussen op het plein dat vanaf 15:00 uur te bezoeken is. Bij slecht weer wordt het feestje binnen gevierd. Koningsdag begint morgen in alle vroegte met de jaarlijkse rommelmarkt in het centrum. Daar is rond 12:00 uur het Koningsconcert van Apollo (foto). Op het Schoolfeestplein is er de Strong Kids Obstacle Run vanaf 13:00 uur.   

Gerelateerde berichten

  • Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel28 april 2019 Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel Het was een prachtig voorproefje op dat waar Goor zich eind juni weer vol in zal storten. Het 'Rondje van de Koning' bij De Bebsel was een kleintje Schoolfeest voor jong en oud. Binnen en […]
  • Rondje van de Koning schot in de roos28 april 2018 Rondje van de Koning schot in de roos Het nieuwe evenement 'Rondje van de Koning' gisteren op het plein tussen De Bebsel en de Petrus en Pauluskerk bleek een voltreffer. Enkele honderden mensen wisten de weg naar De Bebsel te […]
  • Griezeltocht, Jeans en live muziek…2 november 2018 Griezeltocht, Jeans en live muziek… De Goorse evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die vanavond weer wordt gehouden vanaf het Weversplein bij Lekker Leuk. Vanavond is bij De […]
  • Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces24 mei 2018 Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces De 'buren' zijn er weer klaar voor. Komend weekend is het weer feest in het buurtschap Wiene-Zeldam bij Goor dat ook traditioneel veel bezoekers uit het Twentse Haagje verwelkomt. Op het […]
  • Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag7 april 2018 Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag Ze hopen er een nieuw evenement van te maken na de Koningsdag-activiteiten in het centrum. Jeroen en Ellen Bebseler organiseren op 27 april een muzikale gezellige middag onder de titel […]