Schuitemaker weg bij OAD

Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat het niet zijn keuze was om te stoppen maar dat hij de beslissing wel begrijpt. Havi heeft al een directie onder leiding van Gorenaar Hennie Visscher. Schuitemaker nam de bustak van OAD over nadat de reisorganisatie eind 2013 failliet ging. De 56-jarige Schuitemaker gaat nu opzoek naar een nieuwe uitdaging. Frans Schuitemaker was eerder ook directeur bij de voormalige reisorganisatie OAD en bij Nijhof Wassink Transport.

Gerelateerde berichten

  • OAD en Havi gaan samen verder in Goor24 april 2018 OAD en Havi gaan samen verder in Goor De busmaatschappijen Havi en Oad gaan de krachten bundelen met als doel om een plek te verwerven in de top 3 van de Nederlandse busmarkt. OAD gaat zich daarin volledig focussen op de […]
  • Gestolen OAD-bus is terecht21 juni 2016 Gestolen OAD-bus is terecht De OAD-bus die gisteren werd gestolen in het Italiaanse Verona is terug. Een in Verona woonachtige Nederlandse vrouw traceerde bus in een dorpje vlakbij de stad en vond het opvallend dat […]
  • Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD7 januari 2015 Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD OAD heeft het ANVR-lidmaatschap verkregen. Dat is een belangrijke stap voor de Goorse reisaanbieder die daarmee weer een prominente plek in de reisbranche kan innemen. Gorenaar […]
  • Frans Schuitemaker op TV Oost19 oktober 2014 Frans Schuitemaker op TV Oost De Goorse ondernemer Frans Schuitemaker is vandaag te zien in het programma 'Stand van Zaken' op TV Oost. Hij wordt in dat zakelijk magazine aan de tand gevoeld door Jan Medendorp. […]
  • In de verzengende hitte maar vol goede moed…17 juli 2018 In de verzengende hitte maar vol goede moed… Een behoorlijk aantal Gorenaren zijn vanochtend vertrokken voor de eerste van vier dagen wandelen in de verzengende hitte van Nijmegen en omgeving. Na een oproep op deze site meldden zich […]