Snelheidscontrole in Hengevelderstraat leidt (nog) niet tot boetes

De politie Hof van Twente heeft vanochtend een snelheidscontrole gehouden aan de Hengevelderstraat Goor. Dit na meerdere klachten van buurtbewoners die aangeven dat er vaak veel te ahrd wordt gereden. Volgens de politie zijn de klachten terecht waren en werd er inderdaad doorn velen te hard gereden. Volgens de agenten denken de meeste automobilisten dat er 50 kilometer per uur mag worden gereden in de Hengeveldersstraat terwijl dat 30 kilometer per uur is. Er zijn snelheden gemeten van tussen de 50- en 59 kilometer per uur. Normaliter goed voor boetes van tussen de 200 en 350 euro. Die werden echter niet uitgedeeld. Het bleef dit keer nog bij waarschuwingen aan overtreders.

Gerelateerde berichten

  • Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg16 augustus 2017 Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg Na de bonnenregen van vorige week op de S15, zou het zomaar weer eens prijs kunnen zijn voor de politie. Woensdagochtend hebben ze namelijk een snelheidscontrole gehouden op de Zomerweg en […]
  • Vijf snelheidsbekeuringen op Diepenheimseweg23 november 2017 Vijf snelheidsbekeuringen op Diepenheimseweg De politie Hof van Twente heeft vanochtend tussen 09.15 uur en 09.45 uur een snelheidscontrole uitgevoerd op de Diepenheimseweg net buiten Goor. Met een laserpistool werden ter hoogte van […]
  • Lasercontroles in Goor6 april 2018 Lasercontroles in Goor Er wordt vanmiddag op diverse plekken in goor gecontroleerd op snelheid. De politie doet dat met een lasergun en is onder meer gesignaleerd in de Molenstraat, bij de velden van vv Twenthe […]
  • Grootscheepse controle weg Goor-Diepenheim14 juli 2015 Grootscheepse controle weg Goor-Diepenheim Een flinke snelheidscontrole vandaag, net buiten Goor, op de weg richting Diepenheim. Een politiemacht staat, gewapend met camera, op de parkeerplaats in de scherpe bocht bij de weg naar […]
  • Inbraken en fietsendiefstal in Goor2 juni 2017 Inbraken en fietsendiefstal in Goor Bij de politie Hof van Twente is deze week aangifte gedaan van twee woninginbraken en een fietsendiefstal in Goor. In de Roerdompstraat werd afgelopen maandag rond 14.00 uur is er […]