Vroege vogels…

Ze stonden samen met moeder Monique om 04:00 uur op vanochtend om maar een mooi plekje te kunnen bemachtigen: De Goorse tweeling Daan en Maud klein Bleumink (foto). En dat leuke plekje vonden ze recht tegenover de Smidse voor de historische prenten in de etalage van de Lidl. De vroege vogels waren één van de eerste verkopers die zich meldden in het centrum om de verzamelde waar uit te stallen voor de verkoop. Daarvoor hebben ze nog tot net na de middag net als al die andere, vaak jonge verkopers op de jaarlijkse vrijmarkt op Koningsdag. Wie maakt ze los !

Gerelateerde berichten

  • Minder verkopers maar weer viel mee tijdens rommelmarkt27 april 2016 Minder verkopers maar weer viel mee tijdens rommelmarkt De verwachte slechte weersomstandigheden zorgden voor een stuk minder verkopers op de Goorse vrijmarkt dan in andere jaren. Toch viel het alleszins mee en liet zelfs het zonnetje zich af […]
  • Rommelmarkt brengt veel mensen op de been27 april 2018 Rommelmarkt brengt veel mensen op de been Het was ouderwets druk in het Goorse centrum vanochtend. De traditionele rommelmarkt én de prima weersomstandigheden brachten veel mensen op de been die op koopjesjacht gingen. De veelal […]
  • Weer Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag12 april 2018 Weer Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag Er komt weer een Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag op het Schoolfeestplein in Goor. De stichting Kindvriendelijk Goor zal het plein op 27 april weer inrichten met diverse […]
  • Regen teistert rommelmarkt27 april 2019 Regen teistert rommelmarkt Het ene weekeinde is het andere niet. Zeker niet in Nederland waar de weersomstandigheden nogal wisselend kunnen zijn. Zo ook in Goor waar vorige week de zon nog hoog aan de hemel stond […]
  • Programma Konings- of Woningsdag…26 april 2020 Programma Konings- of Woningsdag… De geplande activiteiten tijdens Koningsdag gaan komende allemaal niet door en dus is er geen vrijmarkt, Apolloconcert en Rondje van de Koning bij De Bebsel. Wel roept de Goorse […]