Rennen, springen en klauteren op het Schoolfeestplein…

Het is inmiddels een beproefd en succesvol concept: De Strong Kids Obstacle Run, georganiseerd door de stichting Kindvriendelijk Goor. Ook op deze Koningsmiddag waren er veel kinderen op het Schoolfeestplein om te klimmen en te klauteren, te rennen of te springen. Er waren diverse springkussens en hindernissen waarbij er begeleiding was van de diverse vrijwilligers voor de allerkleinsten en diegene die sommige obstakels niet goed durfden te nemen. Een wedstrijd is het niet en dat heeft als voordeel dat iedereen net zo vaak rond kan gaan als hij of zij wil. Midden op het plein stond DJ Marèl Zwierink. Zij zorgde voor de muzikale omlijsting. Hieronder een fotoreportage.

Gerelateerde berichten

  • Kinderen vermaken zich opperbest tijdens Kidsrun27 april 2016 Kinderen vermaken zich opperbest tijdens Kidsrun Edu Hoek kreeg het gelijk aan zijn zijde. In de categorie 'Vaak buj te bange' besloot de voorman van Kindvriendelijk Goor zich niets aan te trekken van het meteorologische onheil dat […]
  • Weer Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag12 april 2018 Weer Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag Er komt weer een Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag op het Schoolfeestplein in Goor. De stichting Kindvriendelijk Goor zal het plein op 27 april weer inrichten met diverse […]
  • Koningsrit van Goorse Oranjevereniging9 april 2021 Koningsrit van Goorse Oranjevereniging Wat er allemaal wel of niet mogelijk is in het Goorse tijdens Koningsdag 2021 is nog ongewis maar één ding is in ieder geval wel te doen en dat is de Koningsrit van de Oranjevereniging op […]
  • Kinderkamp gaat dit jaar toch door1 juli 2020 Kinderkamp gaat dit jaar toch door De organiserende vrijwilligers van de stichting Kindvriendelijk Goor hadden er tot voor kot niet meer op gerekend maar het gaat toch gebeuren. Het Kinderkamp op de Hogenkamp kan ondanks […]
  • Ook Foekepot-traditie dreigt te verdwijnen28 november 2019 Ook Foekepot-traditie dreigt te verdwijnen De discussie over het verdwijnen van de traditionele Paardenmarkt in Goor is nog niet verstomd of ook de volgende Goorse traditie dreigt ten onder te gaan. Het aloude Foekepotten tijdens […]