Rondje van de Koning schot in de roos

Het nieuwe evenement ‘Rondje van de Koning’ gisteren op het plein tussen De Bebsel en de Petrus en Pauluskerk bleek een voltreffer. Enkele honderden mensen wisten de weg naar De Bebsel te vinden waar in een gezellige ambiance met prima weer een kleintje Schoolfeest ontstond onder muzikale leiding van het Goorse SMS-duo en met optredens van enkele Goorse artiesten. Kinderen konden zich vermaken op een groot springkussen. “Het was ongekend” aldus Jeroen Bebseler. “We hadden gehoopt op een gezellige drukte maar dit sloeg alles. Er is blijkbaar behoefte aan een feestje op Koningsdag in Goor. Dit mag wat ons betreft een mooie traditie worden. Volgend jaar in ieder geval weer.”

Gerelateerde berichten

  • Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel28 april 2019 Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel Het was een prachtig voorproefje op dat waar Goor zich eind juni weer vol in zal storten. Het 'Rondje van de Koning' bij De Bebsel was een kleintje Schoolfeest voor jong en oud. Binnen en […]
  • Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag7 april 2018 Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag Ze hopen er een nieuw evenement van te maken na de Koningsdag-activiteiten in het centrum. Jeroen en Ellen Bebseler organiseren op 27 april een muzikale gezellige middag onder de titel […]
  • Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel26 april 2018 Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel Een zevental Goorse artiesten zullen morgenmiddag acte de presence geven tijdens het zogenoemde 'Rondje van de Koning' op het plein bij De Bebsel. Dit evenement wordt voor het eerst […]
  • De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over26 juli 2018 De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben cafĂ©- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn […]
  • Klucht, Koningsdag en derby…26 april 2019 Klucht, Koningsdag en derby… Het komende weekeinde zit in Goor vol activiteiten en dat concentreert zich voor het grootste deel op Koningsdag morgen. Vanavond is er allereerst de klucht 'Medisch Centrum Best' in De […]