Historische Schoolfeestfoto’s in de schijnwerpers

In aanloop naar het komende School en Volksfeest zijn er historische Schoolfeestfoto’s te zien op de Facebookpagina van de organiserende stichting. Elke week zullen enkele fraaie prenten uit de archieven worden gepubliceerd. Er is een aftrap gemaakt met een drietal foto’s van het 100-jarig Schoolfeest uit 1975. Op de pagina ook wekelijks filmpjes van de wagenbouwers die zich voorbereiden op de allegorische optocht van zondag 24 juni. Komende donderdag is de eerste Schoolfeest-activiteit gepland. De Goorse senioren maken dan een bustocht door de Achterhoek en de Veluwe.

Gerelateerde berichten

  • Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit10 mei 2021 Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit Het Feest der Feesten gaat op de 'weide' voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door maar corona kan het Schoolfeestgevoel niet uit de mensen halen. Komende woensdag is het 'zes […]
  • Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’10 oktober 2020 Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’ Het Goorse School- en Volksfeest is hard op weg om op de lijst te komen van het nationale 'immateriele erfgoed'. Het bestuur van het 'Feest der feesten' is al enige tijd bezig om een […]
  • Hoe viert Goor Schoolfeest? Laat het zien!25 juni 2020 Hoe viert Goor Schoolfeest? Laat het zien! Ondanks het feit dat het Corona-virus roet in eten gooit voor wat betreft de officiĆ«le Schoolfeestactiviteiten is er overal in het Goorse toch van alles te doen. Zo organiseert de Goorse […]
  • Alle buurten in de ban van…24 mei 2020 Alle buurten in de ban van… Het is eens in de zoveel tijd heerlijk om af te dalen in de kelder met oude prenten. Zeker in deze crisistijd stemt men melancholisch. Reden voor de redactie van Oald Goor om eens in de […]
  • DIT JAAR GEEN SCHOOLFEEST !23 maart 2020 DIT JAAR GEEN SCHOOLFEEST ! Het School en Volksfeest gaat in Goor dit jaar niet door ! Dat heeft het bestuur van de stichting School en Volksfeest vanavond bekend gemaakt. Rechtstreekse aanleiding zijn de […]