Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal

Goor was vandaag prominent in beeld op het NOS Jeugdjournaal. Max Lammertink, leerling van de Prins Constantijnschool, schreef een brief naar het Jeugdjournaal omda hij niet mag voetballen op schoolplein in de Rozenstraat. Daarop werd actie ondernomen en in het kader van het onderdeel ‘Dwars’ kwam een filmpploeg naar Goor. Verslaggever Youssef ging samen met Max, de zoon van GFC-trainer Romano Lammertink, naar directeur Alois Hilbers om tot een oplossing te komen. De school wil niet dat er gevoetbald wordt omdat dat gevaarlijk kan zijn omdat fietsen en kleuters met een harde voetbal geraakt kunnen worden. De oplossing kwam er door zachte ballen te laten komen. Met een ‘echte’ bal mag later op schoolplein gespeeld worden als er een andere plek voor de fietsen gevonden is. Het item uit het Jeugdjournaal is HIER te bekijken.  

Gerelateerde berichten

  • Goor in NOS-journaal over nieuwe Aso-wet30 juni 2017 Goor in NOS-journaal over nieuwe Aso-wet Goor was vanavond prominent in beeld in het NOS-journaal. Dit in een item over de nieuwe wet Aanpak Woonoverlast. Deze wet, die ook wel de 'Aso-wet' wordt genoemd stelt gemeentebesturen in […]
  • Stephan Trentelman op tv bij Omroep Max12 maart 2016 Stephan Trentelman op tv bij Omroep Max De Gorenaren die s'ochtends de televisie aan hebben is het waarschijnlijk niet ontgaan. Stephan Trentelman was gisteren de kandidaat in het programma Geheugentrainer van Omroep Max op NPO […]
  • Goor prominent op de buis op laatste dag van 20161 januari 2017 Goor prominent op de buis op laatste dag van 2016 De mensen die thuis voor de buis de Oudejaarsavond hebben gevierd konden nogal wat Goorse gezichten spotten. Zo zond TV Oost de cabartetshow LöS uit van Helligen Hendrik. Daarin naast […]
  • Veteranendag in beeld bij Hofstreek TV29 april 2016 Veteranendag in beeld bij Hofstreek TV De lokale omroep Hofstreek TV brengt komende zondag een reportage op de buis van de Veteranendag die vorige week zaterdag werd gehouden op het Schoolfeestplein. Daarnaast is er een verslag […]
  • Goorse figureert in Flikken Maastricht14 november 2014 Goorse figureert in Flikken Maastricht De Goorse Britt Spoelder is vanavond te zien in de populaire politieserie Flikken Maastricht. De jonge Goorse puber heeft een kleine rol als figurant en is even in beeld met een paarse […]