Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal

Goor was vandaag prominent in beeld op het NOS Jeugdjournaal. Max Lammertink, leerling van de Prins Constantijnschool, schreef een brief naar het Jeugdjournaal omda hij niet mag voetballen op schoolplein in de Rozenstraat. Daarop werd actie ondernomen en in het kader van het onderdeel ‘Dwars’ kwam een filmpploeg naar Goor. Verslaggever Youssef ging samen met Max, de zoon van GFC-trainer Romano Lammertink, naar directeur Alois Hilbers om tot een oplossing te komen. De school wil niet dat er gevoetbald wordt omdat dat gevaarlijk kan zijn omdat fietsen en kleuters met een harde voetbal geraakt kunnen worden. De oplossing kwam er door zachte ballen te laten komen. Met een ‘echte’ bal mag later op schoolplein gespeeld worden als er een andere plek voor de fietsen gevonden is. Het item uit het Jeugdjournaal is HIER te bekijken.  

Gerelateerde berichten

  • Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL15 juni 2022 Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL De Goorse Sabine Roelofsen was gisteravond te zien in het RTL-programma 'Voor hetzelfde geld'. Ze woont met haar geliefde Mark Zwarter en twee jonge zonen in Haarlem en was op zoek naar […]
  • Lammertink tekent voor negende keer bij GFC29 januari 2022 Lammertink tekent voor negende keer bij GFC Romano Lammertink heeft zijn contract als hoofdtrainer bij GFC wederom verlengd. In het komende seizoen is hij negende jaar op rij GFC de hoofdverantwoordelijke voor de eerste selectie en […]
  • Gemeente wijst 1Vandaag de deur, PvdA ageert23 juni 2021 Gemeente wijst 1Vandaag de deur, PvdA ageert De gemeente Hof van Twente wil niet meewerken aan een reportage van het tv-programma 1Vandaag over cybercrime. En dat is tegen het zere been van de lokale Partij van de Arbeid die juist […]
  • Hofteam tegen Dortmund op internationaal jeugdtoernooi16 oktober 2017 Hofteam tegen Dortmund op internationaal jeugdtoernooi Het Hofteam zit volgende week dinsdag in een poule met Borussia Dortmund, FC Utrecht en Sparta Rotterdam tijdens het internationale jeugdtoernooi voor spelers onder 15 jaar bij GFC. In het […]
  • Goor in NOS-journaal over nieuwe Aso-wet30 juni 2017 Goor in NOS-journaal over nieuwe Aso-wet Goor was vanavond prominent in beeld in het NOS-journaal. Dit in een item over de nieuwe wet Aanpak Woonoverlast. Deze wet, die ook wel de 'Aso-wet' wordt genoemd stelt gemeentebesturen in […]