Inbraak bij bedrijf aan Breukersweg

Bij een bedrijf aan de Breukersweg op het Goorse bedrijventerrein De Spechthorst is afgelopen maandag ingebroken. Dat heeft de politie bekend gemaakt. De inbraak vond plaats tussen kwart over één en half vier ’s nachts. Het is niet bekend wat er is gestolen. De politie zoekt wel getuigen. Die kunnen bellen met 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Gewonde bij ongeval op Breukersweg6 november 2016 Gewonde bij ongeval op Breukersweg Een auto is vanmorgen hard op een boom geknald op de Goorse Breukersweg op industrieterrein De Spechthorst. In de auto zaten twee mensen waarvan er één gewond raakte en met een ambulance […]
  • Weer inbraak op industrieterrein1 oktober 2014 Weer inbraak op industrieterrein Het was vannacht weer raak op één van de Goorse bedrijventerreinen. Op de Whee werd vannacht ingebroken in een auto op het terrein van van Erp Auto's en Campers. Hierbij is een ruit […]
  • Weer inbraak op Goors industrieterrein2 november 2015 Weer inbraak op Goors industrieterrein Er is voor een onbekend bedrag aan gereedschappen gestolen bij een bedrijf aan de Breukersweg op het Goorse industrieterrein De Spechthorst. De dieven drongen binnen en braken ook een […]
  • Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg16 mei 2017 Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg Autobedrijf Grafen vertrekt per 1 juni uit het bedrijfspand aan de Goorse Molenstraat en verhuist en neemt BCT aan de Breukersweg over. Grafen zat naast het inmiddels onbemande tankstation […]
  • Oerlemans Packaging koopt perceel bouwgrond op De Spechthorst5 september 2018 Oerlemans Packaging koopt perceel bouwgrond op De Spechthorst De Oerlemans Packaging Groep (Opack) is de kersverse eigenaar van een perceel bouwgrond op bedrijventerrein De Spechthorst in Goor. Het bouwterrein aan de Entersestraat omvat ruim […]