Hector wint weer na Wolters-show tegen Rood Zwart

Hij is zeker niet bezig aan zijn meest gelukkige seizoen dat ook gekenmerkt is door blessures, maar vandaag toonde Hector-spits Marinus Wolters zijn klasse in de wedstrijd tegen Rood Zwart. De kleine aanvaller loodste zijn ploeg met een loepzuivere hattrick naar een 4-1 zege op sportpark ’t Doesgoor. Hector kwam vlak voor rust op achterstand in de Hofderby. Een hoekschop van Collin Monteiro werd goed ingekopt door Rodi Beukert. In de tweede helft zette een goed spelend en hard werkend Hector orde op zaken. De wonderschone gelijkmaker kwam van het jonge talent Arno Katera die de bal met de hak achter het standbeen langs, binnen werkte: 1-1. Daarna was het de beurt aan Marinus Wolters.

Marinus Wolters (archieffoto)

Hij kopte na een half uur in de tweede helft de 2-1 hard binnen uit een voorzet van Wesley Zwoferink en was drie minuten weer succesvol toen hij na een pass van Unal Kell de bal binnen gleed. De derde goal van Wolters  viel weer drie minuten daarna toen hij prima afrondde uit een voorzet van Cristian Haverslag: 4-1. Niet veel later kreeg de spits, die bezig is aan zijn laatste seizoen in Hector 1, een publiekswissel van trainer Mark Dijkstra. Aan de stand veranderde er verder niets meer. De zege op Rood Zwart is de derde overwinning van de groen witten op rij, die daardoor uitstekende zaken doen in de strijd om lijfsbehoud. Hector, de nummer tien in de vierde klasse B, heeft nu een gat van 5 punten geslagen naar de gevaarlijke 12e plaats die uiteindelijk verplicht tot nacompetitie tegen degradatie. Volgende week speelt Hector weer thuis. Dan komt Sportclub Markelo op bezoek. De goals van Hector zijn via deze LINK te bekijken.