Serene rust bij het station…

Normaliter is het, zeker in de ochtend- en avondspits, een drukte  van belang maar dat is vandaag en morgen heel anders bij het trein- en busstation in Goor. Twee treinen staan stil en bussen zijn niet te zien. Het is de aanblik van vandaag en morgen vanwege een staking in het streekvervoer. De machinisten, conducteurs en buschauffeurs van de diverse vervoersbedrijven waaronder Syntus, hebben het werk neer gelegd omdat ze een hoger loon willen, vermindering van de werkdruk én voldoende tijd voor een plaspauze. Als er voor volgende week dinsdag geen opening is gevonden zal er weer gestaakt worden en moeten reizigers alternatief vervoer zoeken of thuis blijven.

Gerelateerde berichten

  • Goorse reiziger merkt weinig van OV-staking26 juni 2018 Goorse reiziger merkt weinig van OV-staking De staking in het openbaar vervoer morgen heeft weinig gevolgen voor de reizigers van en naar Goor. De treinen van Goor naar Zutphen en Hengelo en Oldenzaal zullen gewoone volgens de […]
  • Donderdag geen bussen van en naar Goor2 januari 2018 Donderdag geen bussen van en naar Goor Als gevolg van een staking ligt het openbaar vervoer komende donderdag in een groot deel van het land plat. Ook Goorse reizigers zullen daarvan de gevolgen ondervinden. De buschauffeurs […]
  • Gratis met het openbaar vervoer in november2 november 2018 Gratis met het openbaar vervoer in november Mensen die de komende maand met het openbaar willen reizen van en naar Goor kunnen met een gekocht ticket of abonnement gratis iemand mee laten reizen. De actie voor bus- en treinreizigers […]
  • Mogelijk lang geen openbaar vervoer van en naar Goor19 juni 2018 Mogelijk lang geen openbaar vervoer van en naar Goor Medewerkers van Keolis zijn van plan om vanaf maandag voor lange tijd het werk neer te leggen. Dat zou betekenen dat het openbaar vervoer van en naar Goor voor lange tijd plat gaat. […]
  • Tips voor senioren over reizen met het openbaar vervoer25 september 2018 Tips voor senioren over reizen met het openbaar vervoer Er zijn veel senioren die nog steeds veel moeite hebben hoe het reizen met openbaar vervoer van en naar Goor werkt. Hoe vraag moet een OV-chipkaart worden aangevraagd? Hoe werkt de 40% […]