Airtrack-goud voor Romee Scholten in Groenlo

Romee Scholten van de Goorse Gymnastiekvereniging Excelsior heeft afgelopen zaterdag goud behaald tijdens de individuele springwedstrijden in Groenlo. In sporthal De Elshof was ze de beste op het onderdeel airtrack. Daarnaast werd ze 4de plek op het onderdeel trampoline vrij. Ook Esmee ter Haar, Ymke Bakker, Iris Ensink, Marith van der Houwen, Sisa Stegink en Nieke Kuipers deden mee in Groenlo maar zij vielen niet in de prijzen.

Gerelateerde berichten

  • Clubdag GV Excelsior15 juni 2022 Clubdag GV Excelsior Komende zondag 19 juni, houdt gymnastiekvereniging Excelsior een clubdag in sporthal dDe Mossendam. De leden zullen dan verschillenden voorstellingen geven voor jong en oud. Van […]
  • Turngoud voor Leferink, Scholten en Notkamp8 mei 2017 Turngoud voor Leferink, Scholten en Notkamp Mooie successen voor de turntalenten van GV Excelsior dit weekeinde. In Nieuwleusen werd de jonge Pien Leferink Overijssels kampioen bij de pupillen 2-D2. Floor Toornstra kwam 0.05 punt te […]
  • Twee keer goud voor Romee Wittrock in Rijssen23 mei 2016 Twee keer goud voor Romee Wittrock in Rijssen Romee Wittrock behaalde afgelopen weekeinde twee keer een gouden medaille tijdens de individuele springwedstrijden in Rijssen. Het Goorse talent van gymvereniging Excelsior was de beste op […]
  • Dans, Twente op film en gymnastiek…17 juni 2022 Dans, Twente op film en gymnastiek… In het weekend voor het Feest der Feesten is er toch nog wel het één ander te doen in het Twentse Haagje. Zo draait vanavond en zondag in De Reggehof de populaire film 'Zo doot wiej dat […]
  • Na lang wachten eindelijk les van de grote meester…15 september 2021 Na lang wachten eindelijk les van de grote meester… Hij heeft er bijna een jaar op moeten wachten maar gisteren was het dan eindelijk zover. Het Goorse turntalent Puck Ligtenbarg kreeg gisteren een turnclinic van voormalig Olympisch […]