Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen

De biljarters van De Trekpleister 2 hebben het algeheel Twents biljartkampioenschap voor senioren behaald. In de finale in het eigen thuishonk aan het Reggelaantje naast De Reggehof, werd ‘Deep’n’ gisteren na drie winstpartijen aan de zegekar gebonden. De Trekpleister behaalde de finale door vorige week de Markelose Anholtskamp te verslaan in de halve eindstrijd. Dat gebeurde in het Soosgebouw aan de Goorse Schoolstraat. Daarvoor werd de poulefase winnend afgesloten door het Goorse team.

vlnr: Theo Spekreijse, Gerard Waanders, Hens Lulof en Harry Lammertink

Gerelateerde berichten

  • Veteranen Trekpleister regionaal kampioen17 april 2015 Veteranen Trekpleister regionaal kampioen De biljarters van de Trekpleister 2 zijn met overmacht kampioen geworden in de zogenoemde poule A van de regio Twente. Het kwartet herbergt gerenommeerde namen als Frans Tusveld en Gerard […]
  • Goorse biljartveteranen Twents kampioen28 april 2015 Goorse biljartveteranen Twents kampioen De biljarters van Trekpleister zijn vandaag Twents kampioen geworden. Na de titel in de zogenoemde A-poule werden vorige week in de halve finale al de Twente Senioren uit Enschede […]
  • Iedereen tot winst bij de Trekpleister22 oktober 2015 Iedereen tot winst bij de Trekpleister Een bijzondere prestatie van de senioren-biljarters van De Trekpleister deze week. De drie teams wisten in de zogenoemde A-poule alledrie te winnen en dat ook nog in de maximale score voor […]
  • Biljarters Trekpleister beste van de regio19 april 2016 Biljarters Trekpleister beste van de regio Groot feest bij De Trekpleister. De biljarters van de Goorse vereniging hebben tot ieders verrassing de titel opgeÃĢist in de regio Twente. De titel bij het senioren ging na een […]
  • Waanders pakt derde driebandentitel12 januari 2015 Waanders pakt derde driebandentitel De Goorse biljarters maakten de dienst uit tijdens het persoonlijk regionaal kampioenschap driebanden van biljartbond LoGo. In het Gelderse Exel was Gerard Waanders van biljartvereniging […]