Vochtproblemen in aula begraafplaats, geen expositie

Er zijn vochtproblemen in de aula van de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg. Die is opgeknapt en opnieuw in de verf gezet maar desondanks blijven er vochtplekken komen waardoor activiteiten en opslag daar voorlopig nog niet kunnen. Hierdoor moet ook de eerste openstelling van de Graftrommelexpositie van de stichting Historisch Goor worden uitgesteld. Die is nu doorgeschoven naar zondag 3 juni. De expositie is dan geopend van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Graftrommelexposities op 1e zondag van de maand30 april 2022 Graftrommelexposities op 1e zondag van de maand Komende zondag 1 mei is de graftrommelexpositie in de aula van de begraafplaats aan de Markeloseweg in Goor weer geopend voor bezoekers. In de aula zijn er, naast de gerestaureerde Goorse […]
  • Graftrommel-exposities in ere hersteld30 maart 2022 Graftrommel-exposities in ere hersteld De expositie van graftrommels op de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg wordt vanaf zondag weer in ere hersteld. Na een lange coronaperiode is het weer mogelijk om de aula daar te […]
  • Graftrommelexpositie nu internationaal29 mei 2017 Graftrommelexpositie nu internationaal De stichting Historisch Goor opent komende zondag weer een graftrommelexpositie op de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg. Dit jaar zijn er niet alleen graftrommels te bezichtigen […]
  • Met QR-code nu een graf zoeken en bestellen7 december 2020 Met QR-code nu een graf zoeken en bestellen Op de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg in Goor is het nu eenvoudiger om een graf te vinden. Met een QR code die gescand wordt met een smartphone kan via Rustplaats.net een […]
  • Algemene begraafplaats wordt onder handen genomen6 november 2020 Algemene begraafplaats wordt onder handen genomen De algemene begraafplaats aan de Markeloseweg in Goor wordt in dit najaar fiks onder handen genomen. Een deel van de paden zal worden verbeterd om de begraafplaats beter toegankelijk te […]