Twenthe in finale Tukker Cup tegen DETO

Twenthe Goor mag het in de finale van de strijd om de Tukker Cup opnemen tegen DETO Twenterand. De ploeg van trainer Michiel Mensink won in de halve eindstrijd vorige week van Excelsior’31 onder 21 met 3-1 en zag gisteravond DETO met maar liefst 8-2 winnen van Avanti Wilskracht. DETO staat op dit moment op de vierde plaats in de eerste klasse D zaterdag. De finaledag stond aanvankelijk gepland op zaterdag 23 juni maar dan wil Twenthe niet spelen in verband met het School en Volksfeest.  Daarom zal de eindstrijd een week later, op zaterdag 30 juni gespeeld worden. Dat gebeurt op sportpark Rupertserve in Hengevelde. Aftrap: 18:00 uur.

Twenthe won in de halve finale met 3-1 van Excelsior’31 onder 21

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs onderuit in Tukker Cup13 november 2018 Goorse clubs onderuit in Tukker Cup Forse nederlagen voor de Goorse clubs in de tweede poulewedstrijd om de Tukker Cup. GFC ging in Vriezenveen met maar liefst 10-2 bij hoofdklasser Deto Twenterand. Voor de rood zwarten […]
  • Goorse clubs weer present in strijd om Tukker Cup25 juli 2018 Goorse clubs weer present in strijd om Tukker Cup De drie Goorse voetbalclubs doen ook dit jaar mee aan de strijd om de Tukker Cup. De Twentse amateurstrijd wordt komend seizoen voor de tweede georganiseerd en leverde met vv Twenthe […]
  • GFC naar kwartfinale in Tukker Cup4 december 2019 GFC naar kwartfinale in Tukker Cup GFC heeft dinsdagavond de laatste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 2-0 gewonnen van Excelsior'31. Daardoor hebben de rood zwarten zich geplaatst voor de kwartfinale. Die […]
  • Twenthe wacht zware klus in finale nacompetitie28 mei 2016 Twenthe wacht zware klus in finale nacompetitie Hij was met het hele eerste elftal van vv Twenthe aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Hector en RSC afgelopen donderdag. Trainer Michiel Mensink zag ook het eerste duel in […]
  • GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit23 oktober 2018 GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft de eerste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op eigen veld werd verdiend met 1-0 gewonnen van KVV Losser dat een klasse hoger speelt dan de Goorse […]