Julia Fay van Bel ziet het levenslicht

Pril geluk in huize van Bel, Ben en Johanna zijn 28 april de trotse ouders geworden van een dochter. Ze luistert naar de naam Julia Fay, weegt 3300 gram en is 49 cm lang. 

Gerelateerde berichten

  • Jelmer Groot Oonk ziet het levenslicht7 juni 2013 Jelmer Groot Oonk ziet het levenslicht Gisteravond zijn Marcel en Annette Groot Oonk de trotse ouders geworden van Jelmer. Schoon aan de haak laat Jelmer 3090 gram zien en hij is 49 cm lang. Namens de vriendengroep de […]
  • Lize Burgers vanmorgen geboren4 januari 2013 Lize Burgers vanmorgen geboren Lize Burgers is vanochtend om 7:46 uur geboren. Ze weegt 3470 gram en is 52 cm lang. Net als haar trotse ouders, Michael en Hannelore Burgers, en haar zusje Desi maakt ze het uitstekend. […]
  • Gezinsuitbreiding familie Relker22 september 2011 Gezinsuitbreiding familie Relker De kersverse nummer 10 van GFC 2 en zijn vriendin Annet zijn afgelopen maandag de trotse ouders geworden van Susan. Susan, het kleine zusje van grote zus Tess, kwam afgelopen maandag ter […]
  • ZiT en JOOS verhuizen naar het stadshart28 juli 2018 ZiT en JOOS verhuizen naar het stadshart Het stadshart in Goor is weer twee ondernemers rijker. Na twee maanden hard werken is de verhuizing van ZiT en JOOS afgerond.¬†Meubelstoffeerderij ZiT, al 16 jaar actief in een bedrijfspand […]
  • Judith Haverkate verrast met 49 Sarah`s14 mei 2017 Judith Haverkate verrast met 49 Sarah`s De collega's van Villa Vrijland hebben voor Judith Haverkate 49 Sarah`s in de tuin geplaatst ter ere van haar 50ste verjaardag vandaag. Namens alle collega's wordt Judith van harte […]