Artiest BV van Lynn Tackaert failliet

Artiest BV is dezer week door de rechtbank failliet verklaard. Dit is het bedrijf van de in Goor woonachtige Belgische Lynn Tackaert. De 30-jarige Tackaert runde het bedrijf in Enschede waar ze ook theaterschool Flynnk had. Deze ging eerder deze maand al failliet. Deze theaterschool was gevestigd naast Go Planet. Lynn Tackaert, (stem-) actrice, danseres en model gaat door als ZZP-er.

Gerelateerde berichten

  • Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool27 januari 2017 Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool Vanaf komende woensdag, 1 februari, start de cursus 'Musical' op de muziekschool Hof van Twente. De lessen worden gegeven door de in Goor woonachtige Belgische Lynn Tackaert (foto), die […]
  • Goorse begint toneelschool in Enschede15 augustus 2017 Goorse begint toneelschool in Enschede Ze straalt na haar gedurfde sprong: Lynn Tackaert. De 29-jarige Goorse met Vlaamse roots is een dans-toneel-school begonnen in Enschede. Daar hoopt ze met Flynnlk, School of performing […]
  • Goorse inbreng bij FC Twente Crisis-revue4 december 2015 Goorse inbreng bij FC Twente Crisis-revue De inmiddels landelijk bekende FC Twente Crisis-revue heeft ook een fraaie Goorse inbreng. De show rondom het 50-jarig jubileum van de Enschedese eredivisie loopt deze- en volgende week in […]
  • Haafkes gestart met bouw Agrowin27 november 2012 Haafkes gestart met bouw Agrowin Aannemersbedrijf W.J. Haafkes & Zonen B.V. uit Goor is in de moeilijke tijden voor de bouw gestart met de realisatie van twee nieuwbouwprojecten. Haafkes bouwt onder meer een kantoorpand […]
  • Burgo Druk maakt doorstart28 februari 2012 Burgo Druk maakt doorstart Het vorige week failliet verklaarde Burgo Druk maakt een doorstart. De drukkerij uit Goor is overgenomen door Hassink Drukkers BV uit Haaksbergen. Hassink Drukkers-Burgo Druk B.V. zal […]