HofMarketing vestigt zich in voormalig Goors gemeentehuis

De nieuwe stichting HofMarketing gaat zich in vestigen in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. Daar is vanaf afgelopen dinsdag kantoorruimte gehuurd. Directeur Wilco de Jong zegt in een perspericht uitermate tevreden te zijn met deze plek in het hart van de Hof van Twente. HofMarketing heeft tot doel om het wonen, werken en recreëren in de gemeente Hof van Twente beter in de markt te zetten. De plaatselijke VVV wordt onderdeel van HofMarketing en zal ook gebruik maken van de ruimte in het monumentale pand in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Hofmarketing van start1 juni 2018 Hofmarketing van start De nieuwe HofMarketing is vanmiddag gestart met een presentatie van de nieuwe huisstijl en enkele van de concrete activiteiten. Tijdens de lancering in De Reggehof ging de nieuwe directeur […]
  • De Jong nieuwe directeur HofMarketing23 maart 2018 De Jong nieuwe directeur HofMarketing Wilco de Jong is de nieuwe directeur van de nieuwe zelfstandige marketingorganisatie HofMarketing die in april zal starten. De Citymarketeer uit Zutphen heeft als opdracht om Goor en de […]
  • Marriët de Beer nieuwe kwartiermaker VVV Hof van Twente20 januari 2018 Marriët de Beer nieuwe kwartiermaker VVV Hof van Twente Marriët de Beer-Eijkelkamp is de nieuwe kwartiermaker bij VVV Hof van Twente. De Goorse ZZP-er volgt hiermee Mark van het Bolscher op en zal zo'n twee dagen in de week aan de slag gaan […]
  • Nieuw advocatenkantoor in oude gemeentehuis6 november 2019 Nieuw advocatenkantoor in oude gemeentehuis Goor is een advocatenkantoor rijker. Zweerman Elfrink Advocaten heeft een tweede vestiging geopend in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg. Het kantoor dat zich volledig op […]
  • Nieuwe citymap en slabbetjes voor nieuw geborenen24 juni 2020 Nieuwe citymap en slabbetjes voor nieuw geborenen HofMarketing heeft ook dit jaar samen met de toeristische ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, één complete kaart gemaakt met toeristische informatie en […]