Alleman: Vele Hemels Boven de Zevende

In Filmhuis Alleman in De Reggehof wordt dinsdag de film Vele Hemels Boven de Zevende vertoond. Deze film uit 2017 laat je volgens het PR-team happen naar adem, lachen door je tranen heen en uiteindelijk blijf je verslagen achter. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang bedraagt zes euro.

 

Gerelateerde berichten

  • Alleman draait Bridget Jones’s baby30 maart 2017 Alleman draait Bridget Jones’s baby Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Bridget Jones’s baby. Deze romantische komedie biedt ontspanning over de ideale anti-heldin. Ze struikelt door het leven en dit wordt op komische […]
  • Alleman vertolkt Aus dem Nichts11 oktober 2018 Alleman vertolkt Aus dem Nichts In het kader van het Overijssels Film Festival draait op 16 oktober bij Filmhuis Alleman: “Aus dem Nichts”. Deze film is een rouwdrama en politieke thriller gebaseerd op de aanslagen […]
  • Waterboys in Filmhuis Alleman1 februari 2018 Waterboys in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman is toe aan de tweede maand van het kalenderjaar. En dus vervalt de filmmaand. In Alleman wordt de film Waterboys vertoond. Deze Roadmovie/Komedie/Drama uit 2016 komt van […]
  • The Other Side of Hope in Alleman28 november 2017 The Other Side of Hope in Alleman Filmhuis Alleman draait op pakjesavond in De Reggehof de film The Other Side of Hope. Een actueel verhaal over hoop en menselijkheid. Dit humoristisch drama uit 2017 komt van de hand van […]
  • Nieuw seizoen Filmhuis Alleman29 september 2017 Nieuw seizoen Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman is ook terug van zomerreces. De Goorse bios start dinsdag met een nieuw seizoen. De primeur is voor La La Land. Een film bekroond met zes Oscars. De aanvang is om 20.00 […]