Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo

Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven doen voor een plek in de nacompetitie. Zeker na de 5-1 nederlaag van twee weken geleden tegen Colmschate. Ruurlo is de nummer tien van de ranglijst en heeft vijf punten minder dan Twenthe dat vijfde staat en een duel meer gespeeld heeft. Hector heeft de laatste weken in 4B de vorm te pakken en gaat vol vertrouwen de Hofderby tegen Sportclub Markelo in. Mocht het thuisduel gewonnen worden dan klimt de ploeg van trainer Mark Dijkstra naar de negende plaats die dan wordt overgenomen van Markelo. GFC is zich langzaam aan het opmaken voor de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. Daarvoor moet het in ieder geval derde worden en met een zege op de nummer voorlaatst, sv Enter, kan dat toetje de rood zwarten nauwelijks nog ontgaan. De duels van de Goorse clubs  beginnen morgen om 14:00 uur en de tussenstanden zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector14 oktober 2017 Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd19 mei 2018 Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior'31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode […]
  • Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen12 mei 2018 Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen Waar GFC, dat morgen op bezoek gaat gaat bij Markelo, zich na de 3-2 zege van afgelopen donderdag op die ploeg, in alle rust kan voorbereiden op de nacompetitie voor promotie is voor […]
  • Hector in hofderby, GFC treft TVO28 april 2018 Hector in hofderby, GFC treft TVO Het einde van de competitie nadert voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B en er is voor alle drie nog wat te verdienen. Twenthe heeft een vrij weekend en speelt volgende week […]