Hector zet grote stap richting titel

Hector heeft na zondagmiddag de titel in de vierde klasse A voor het grijpen. De groen-witten rekenden zelf af met Enschedese Boys en zagen concurrent DSVD punten morsen bij Borne. Hector won met 1-4 in Enschede. DSVD speelde met 1-1 gelijk tegen Borne. Door de overwinning is Hector alleen koploper. Met nog een duel te spelen heeft de ploeg van trainer Ate Relker een voorsprong van twee punten. Volgende week zondag kan Hector in eigen huis tegen Borne kampioen worden.

hectormedi1

Hector had niet veel moeite met Enschedese Boys. In de eerste helft bood de thuisploeg nog een beetje tegenstand. Hector kwam op voorsprong via Rick Biesemaat. De thuisploeg kwam nog wel langszij dankzij Mitchel Zephat. Nog voor rust zette Maaikel Ruumpol Hector weer op voorsprong. Na de thee zorgde Maikel Rijnenberg voor de 1-3. Het slotakkoord was voor Edwin Smit. Die voor de 1-4 tekende.