Diefstal, inbraak en vernieling

De politie heeft in de afgelopen periode weer een aantal keren dienst moeten doen in ’t Twentse Haagje. Op donderdag 26 april zijn er tussen 07:30 uur en 23:30 uur bij het station een drietal fietsen gestolen. Een dag later werd een dixie vernield middels vuurwerk. Dit incident werd gevolgd op de zondag door een inbraak in de Puntdakschool.

Gerelateerde berichten

  • Wederom bedrijfsbus leeggehaald29 juni 2016 Wederom bedrijfsbus leeggehaald En weer werd in Goor een bedrijfsbus vernield en leeggehaald. Dat gebeurde in het afgelopen weekeinde in de nacht van zaterdag 25 juni op zondag 26 juni aan de Spreeuwenstraat. Er werd een […]
  • Diefstal in schuur Spoorstraat30 januari 2015 Diefstal in schuur Spoorstraat Een inbraak in een schuur in de Spoorstraat. Wat er weggenomen is wordt door het persbericht van de politie Hof van Twente niet vermeld maar wel dat het lang duurde voordat ontdekt werd […]
  • Vernielingen aan auto’s en inbraken…6 april 2018 Vernielingen aan auto’s en inbraken… In het weekbericht van de politie allereerst een inbraak in een bedrijf aan de Klavermaten op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar werd aan het einde van vorige week vrijdagavond […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Politie onderzoekt verdachte situatie bij Van Erp autohandel7 december 2018 Politie onderzoekt verdachte situatie bij Van Erp autohandel De politie is vannacht rond 4:30 uur met meerdere eenheden langdurig aan het speuren geweest op het terrein van autohandel Van Erp aan de Nijverheidsweg vanwege een verdachte situatie. Het […]