Onderdeel mountainbike gevonden

Langs de Stoevelaarsweg is een onderdeel (gereedschap) gevonden van een mountainbike. De eigenaar kan contact opnemen met 06-12708667.

Gerelateerde berichten

  • Jas zoekgeraakt bij Johny`s22 oktober 2018 Jas zoekgeraakt bij Johny`s Iemand heeft waarschijnlijk zaterdag de verkeerde jas meegenomen bij café Johny`s. Het gaat om een donker groene winterjas met capuchon van het merk Non Grada. Heeft u de verkeerde jas of […]
  • Fiets gejat bij De Smidse21 oktober 2018 Fiets gejat bij De Smidse Na een leuk avondje uit bij De Smidse zag een Goorse dat de fiets van haar dochter was ontvreemd. Weet u waar de fiets is of heeft u tips, neem dan contact op via deze link. 
  • Kinderloopfiets gevonden omgeving De Reggehof22 oktober 2018 Kinderloopfiets gevonden omgeving De Reggehof In de omgeving van De Reggehof is een kinderloopfiets gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met 06-19018660.
  • Rijbewijs gevonden in de Wijnkamp (Update)17 september 2018 Rijbewijs gevonden in de Wijnkamp (Update) In de Wijnkamp is gisteren een rijbewijs gevonden, deze staat op naam van Nadine Siero. Nadine kan contact opnemen met 06-11877568. Update: Nadine heeft haar rijbewijs terug.
  • Jorn zoekt zijn sleutelbos (Update)10 oktober 2018 Jorn zoekt zijn sleutelbos (Update) Jorn is gisteren zijn sleutelbos verloren toen hij onderweg was van de Kloosterlaan naar het centrum. Aan de sleutelbos zitten twee druppels (een zwarte en een paarse) en twee sleutels. […]