Onderdeel mountainbike gevonden

Langs de Stoevelaarsweg is een onderdeel (gereedschap) gevonden van een mountainbike. De eigenaar kan contact opnemen met 06-12708667.

Gerelateerde berichten

  • Rijbewijs gevonden in de Wijnkamp (Update)17 september 2018 Rijbewijs gevonden in de Wijnkamp (Update) In de Wijnkamp is gisteren een rijbewijs gevonden, deze staat op naam van Nadine Siero. Nadine kan contact opnemen met 06-11877568. Update: Nadine heeft haar rijbewijs terug.
  • Sleutel gevonden langs Twentekanaal23 augustus 2018 Sleutel gevonden langs Twentekanaal Op de dijk langs het Twentekanaal  is afgelopen maandag een sleutel met sleutelhanger gevonden. Op de sleutelhanger, een flesopener, staat de tekst "ter verificatie". De eigenaar van de […]
  • Gehoorapparaat verloren tussen Goor en Markelo27 augustus 2018 Gehoorapparaat verloren tussen Goor en Markelo Een Goorse is gisteren haar gehoorapparaat kwijtgeraakt. Waarschijnlijk is ze deze verloren toen ze van Goor naar Markelo is gefietst. De vinder kan contact opnemen met 06-24343797.
  • Jeannette zoekt haar telefoon18 augustus 2018 Jeannette zoekt haar telefoon Jeannette is haar telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een telefoon van het merk Samsung. Ze is deze verloren op weg van Het Gijmink naar De Whee. Heeft u deze gevonden, neem dan contact met […]
  • OV-chipkaart gevonden Irisstraat20 augustus 2018 OV-chipkaart gevonden Irisstraat In de Irisstraat is afgelopen vrijdagavond een OV-chipkaart gevonden. De kaart staat op naam van I. Haverslag. De eigenaar kan contact op nemen met de redactie door te mailen naar […]