“Slager” Dick Vrijman ziet vandaag Abraham

Bevrijdingsdag 2018 staat voor Dick Vrijman in het teken van Abraham, hij voegt zich vandaag bij de club van 50. De sympathieke fysiotherapeut wordt in het Goorse, vanwege zijn subtiele behandelingen en befaamde trucs met de naalden, vaak gekscherend de slager genoemd. Dick viert deze mijlpaal samen met zijn vrouw Machteld en zoontjes Ties, Stein en Siep tijdens een weekendje uitwaaien aan zee. In de zomervakantie wordt het feest met de familie, vrienden en buren gevierd. Ook via deze weg voor de jarige de hartelijke felicitaties.  

 

Gerelateerde berichten

  • ‘Goalie’ Dick Siepman ziet vandaag Abraham26 augustus 2015 ‘Goalie’ Dick Siepman ziet vandaag Abraham Dick Siepman treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. Met grote inzet is de sportieve Dick nog steeds de sluitpost bij zijn club WVV '34. Namens de familie, vrienden, bekenden en […]
  • Herbert Wijnen ook bij club van 5025 december 2017 Herbert Wijnen ook bij club van 50 Herbert Wijnen ziet vandaag Abraham. Het feest is afgelopen zaterdag al gevierd met familie en vrienden. Vandaag is de grote dag en wordt alles nog eens dunnetjes overgedaan. Namens de […]
  • Andre Blumink ziet Abraham22 april 2017 Andre Blumink ziet Abraham Andre Blumink voegt zich vandaag ook bij de club van 50. Het feest wordt binnenkort gevierd. Dat zou best weleens een dubbel feest kunnen worden als "zijn club" Feyenoord de landstitel […]
  • Abraham voor Rickard Bromander13 maart 2017 Abraham voor Rickard Bromander Rickard Bromander is vandaag ook toegetreden tot de club van 50. Rickard is vele jaren geleden voor zijn grote liefde Irma vanuit Zweden naar Nederland gekomen en eenmaal in Goor is hij er […]
  • Ook Rene Nijhuis bij club van 5019 september 2015 Ook Rene Nijhuis bij club van 50 Rene Nijhuis ziet vandaag ook Abraham. Gisteren is Rene`s tuin door de familie, vrienden en buren voorzien van een Abraham, spandoeken en allerhande prullaria. Vanavond wordt het feest […]