GFC heeft weinig moeite met Enter

GFC heeft vanmiddag zonder heel veel moeite het uitduel met laagvlieger sv Enter gewonnen: 1-2. De Goorse zege kreeg al gestalte in het eerste kwartier toen de twee GFC-goals vielen. Na een kleine tien minuten kwam een lage voorzet bij Olaf Siegers terecht die de bal achter zijn standbeeld langs in het doel werkte. Vijf minuten later was het de snelle Edo Schnieder die vanaf links de 16-meter in snelde en zijn schot via de paal en de rug van de keeper in het doel zag verdwijnen. GFC bleef de betere ploeg voor rust maar kwam niet meer tot scoren.

In het tweede bedrijf werd het spelbeeld wat rommeliger maar bleek GFC wel de bovenliggende partij. Toch kwam Enter na een half uur in de tweede helft op 1-2 door een treffer van Arno Slagers. Niet veel later was de marge alweer twee. spits Tim Wassink werd gevloerd in het strafschopgebied en benutte het buitenkansje zelf: 1-3. Komende donderdag moet GFC alweer aan deĀ  bak en is Sportclub Markelo de opponent tijdens een inhaalduel. Daarin kan definitief nacompetitievoetbal om promotie naar de derde klasse veilig gesteld worden. Saillant detail: Komende zondag treft GFC Markelo alweer. Dan aan de Endemansdijk in het dorp van de vijf heuvels.