GFC heeft weinig moeite met Enter

GFC heeft vanmiddag zonder heel veel moeite het uitduel met laagvlieger sv Enter gewonnen: 1-2. De Goorse zege kreeg al gestalte in het eerste kwartier toen de twee GFC-goals vielen. Na een kleine tien minuten kwam een lage voorzet bij Olaf Siegers terecht die de bal achter zijn standbeeld langs in het doel werkte. Vijf minuten later was het de snelle Edo Schnieder die vanaf links de 16-meter in snelde en zijn schot via de paal en de rug van de keeper in het doel zag verdwijnen. GFC bleef de betere ploeg voor rust maar kwam niet meer tot scoren.

In het tweede bedrijf werd het spelbeeld wat rommeliger maar bleek GFC wel de bovenliggende partij. Toch kwam Enter na een half uur in de tweede helft op 1-2 door een treffer van Arno Slagers. Niet veel later was de marge alweer twee. spits Tim Wassink werd gevloerd in het strafschopgebied en benutte het buitenkansje zelf: 1-3. Komende donderdag moet GFC alweer aan de  bak en is Sportclub Markelo de opponent tijdens een inhaalduel. Daarin kan definitief nacompetitievoetbal om promotie naar de derde klasse veilig gesteld worden. Saillant detail: Komende zondag treft GFC Markelo alweer. Dan aan de Endemansdijk in het dorp van de vijf heuvels.

Gerelateerde berichten

  • GFC boekt uitstekende zege op UDI22 april 2018 GFC boekt uitstekende zege op UDI GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark […]
  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • GFC één zege verwijderd van titel19 mei 2019 GFC één zege verwijderd van titel GFC kan zich volgende week kronen tot kampioen van de vierde klasse G. Dan staat de topper tegen in en tegen Diepenveen op het programma en bij een overwinning is de titel voor de rood […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]
  • GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland9 mei 2019 GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland GFC heeft vanavond de inhaalwedstrijd tegen sv Broekland met 5-2 gewonnen. De rood-zwarten knokten zich op eigen veld na een 0-2 ruststand terug in het duel en kwamen na de thee vijf keer […]