Twenthe wint met ruime cijfers van Ruurlo

Twenthe ging vanmiddag op bezoek bij Ruurlo. Omdat dit een inhaalwedstrijd was uit de tweede periode kon Twenthe geen stappen zetten voor de nacompetitie, maar het won wel met 1-4. In een matige eerste helft opende Twenthe al in de 4e minuut de score, doelpuntenmaker was Jeffrey Asbroek. Korte vreugde, vier minuten later scoorde Ruurlo al de gelijkmaker. In de resterende tijd voor de rust waren er van beide kanten wat kansjes, goals bleven echter uit. Na de rust nam Twenthe steeds meer het initiatief en nadat een speler van Ruurlo in de 15e minuut met rood het veld moest verlaten scoorde Jasper Groothuis de 1-2. Vijf minuten later scoorde Mark Nijland de 1-3, de 1-4 eindstand werd een kwartier voor tijd binnen getikt door Guus Lummen.