Kiekeboe zoekt vrijwilligers

Door het succes van Kiekeboe is de kringloopwinkel dringend op zoek naar vrijwilligers. De nieuwe zaak is zes dagen per week geopend en is niet alleen in de winkel actief, maar ook bij de mensen thuis. De Kiekeboe-bus rijdt vele kilometers om spullen op te halen of te brengen. En voor die bus zoeken we mensen die minimaal één dagdeel in de week tijd hebben om te helpen. Meer weten? Stuur dan een mailtje naar info.kiekeboe@nullgmail.com of bel naar 0547-820330 en vraag naar Anke of Nemo.

Gerelateerde berichten

  • Kiekeboe komt handen te kort…22 augustus 2017 Kiekeboe komt handen te kort… De nieuwe Kringloopwinkel Kiekeboe blijkt een onverdeeld succes maar dat heeft, nu al, ook de nodige consequenties. Er is een gebrek aan vrijwilligers en daarom luidt de leiding nu al de […]
  • Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken3 juli 2017 Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken Kiekeboe in Goor zal binnenkort worden geopend. De medewerkers kunnen vanaf nu al tweede hands spullen gebruiken die kunnen worden gebracht naar het voormalige TSB-terrein. Dat kan op […]
  • Kiekeboe wil cartridges en oude mobieltjes voor stichting AAP11 oktober 2017 Kiekeboe wil cartridges en oude mobieltjes voor stichting AAP De nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe in Goor gaat lege inktcartridges, toners en oude mobieltjes verzamelen voor het goede doel. Die kunnen worden ingeleverd in de hal aan de […]
  • Kringloopwinkel helpt ezels op Bonaire11 augustus 2018 Kringloopwinkel helpt ezels op Bonaire Kringloopwinkel Kiekeboe heeft een deel van de opbrengst van de verkoop gedoneerd aan AnimalsToday. Dit is een netwerk dat bestaat uit mensen die opkomen voor dier, natuur en milieu. Het […]
  • Zeldzaam gesteente gevonden bij Goorse kringloopwinkel3 april 2019 Zeldzaam gesteente gevonden bij Goorse kringloopwinkel Bij kringloopwinkel Kiekeboe in Goor zijn 50 stukjes bijzonder oud gesteente binnen gebracht dat afkomstig is uit het Australische Cooper Pedy. De ontdekking werd gedaan door kenner Andre […]