Foyercafé Reggehof vrijdag dicht

Het Foyercafé de Reggeroos dat elke vrijdagochtend van 10 tot 12 uur plaatsvindt in de foyer van de Reggehof in Goor is vanwege de feestdagen niet open op vrijdag 11 mei 2018. Op de andere vrijdagen bent u wel van harte welkom voor een kop koffie of thee met een gezellige praatje. Specifiek zijn ook weer mantelzorgers welkom op deze vrijdagochtend. Mocht u twijfelen of vragen hierover hebben neemt u dan gerust contact op met Salut 0547-260053.

Gerelateerde berichten

  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Reggeroos dicht met feestdagen28 maart 2018 Reggeroos dicht met feestdagen Het Foyercafé de Reggeroos, dat elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvindt in de foyer van de Reggehof, is vanwege de feestdagen niet open op vrijdag 30 maart, 27 april en 11 […]
  • Foyercafé in de zomer gesloten26 juli 2018 Foyercafé in de zomer gesloten Tijdens de zomervakantie is het foyercafé gesloten van vrijdag 27 juli tot en met 31 augustus 2018. Op vrijdag 7 september 2018 is iedereen weer van harte welkom. Het Foyercafé opent vanaf […]
  • Avond4daagse start dit jaar bij Goorse sportclubs19 april 2017 Avond4daagse start dit jaar bij Goorse sportclubs De Goorse Avond4daagse start dit jaar bij sportpark 't Doesgoor. Dat is op dinsdag 9 mei. Een dag later zal de start zijn bij de hockeyvelden van GMHC aan de Rubenstraat. Donderdag 11 mei […]
  • Officiële opening De Reggeroos5 oktober 2015 Officiële opening De Reggeroos In de foyer van De Reggehof vindt vrijdag om 11.00 uur de officiële opening plaats van het café De Reggeroos. Het is een initiatief van stichting Aveleijn, waar cliënten appeltaart bakken […]