Win een gratis ontbijt op Moederdag

Wie gaat er komende zondag tijdens Moederdag genieten van een heerlijk ontbijt dat wordt aangeboden door Goor C ollectief ? Vijf gelukkigen zullen morgen blij worden gemaakt na de loting. Wie nog kans wil maken kan bij de deelnemende winkeliers een bon invullen nadat een aankoop, bijvoorbeeld voor Moederdag, is gedaan. De vijf volledige verzorgde ochtendmaaltijden worden verzorgd- en bezorgd door Bar Bistro d’Olde Smidse. Morgen om 15:00 uur is de loting. Daarna worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Gerelateerde berichten

  • Winnaars Moederdag-ontbijt bekend12 mei 2018 Winnaars Moederdag-ontbijt bekend De winnaars van de Moederdagactie van Goor Collectief zijn vanmiddag bekend geworden. Namens de ondernemersvereniging trok Wiljan van Regteren vijf actiebonnen uit de een doos met daarin […]
  • 100 taarten voor Goorse moeders29 april 2016 100 taarten voor Goorse moeders De Goorse winkeliers gaan gezamenlijk 100 taarten weggegeven voor Moederdag. Vanaf maandag kunnen mensen die een aankoop doen in één van de winkels in Goor een bon invullen waarmee kans […]
  • Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar8 januari 2017 Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar Bar Bistro d'Olde Smidse is vanmiddag verkozen tot ondernemer van het jaar 2016. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Goor Collectief in een volle achterzaal van De Bebsel. De […]
  • Goor ruimt op…22 februari 2018 Goor ruimt op… In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke […]
  • Restantenmarkt in Goors centrum15 februari 2017 Restantenmarkt in Goors centrum Het Goorse stadshart is dit weekeinde weer het decor van de zogenoemde Restantenmarkt. De Goorse winkeliers hebben dan allerlei aanbiedingen en houden opruiming. Daarvoor worden ook kramen […]