Win een gratis ontbijt op Moederdag

Wie gaat er komende zondag tijdens Moederdag genieten van een heerlijk ontbijt dat wordt aangeboden door Goor C ollectief ? Vijf gelukkigen zullen morgen blij worden gemaakt na de loting. Wie nog kans wil maken kan bij de deelnemende winkeliers een bon invullen nadat een aankoop, bijvoorbeeld voor Moederdag, is gedaan. De vijf volledige verzorgde ochtendmaaltijden worden verzorgd- en bezorgd door Bar Bistro d’Olde Smidse. Morgen om 15:00 uur is de loting. Daarna worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Gerelateerde berichten

  • Moederdag-ontbijtjes te winnen bij Goor Collectief8 mei 2019 Moederdag-ontbijtjes te winnen bij Goor Collectief Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat komende zaterdag vijf compleet verzorgde ontbijtjes verloten in het kader van Moederdag. Om kans te maken op een ontbijt kunnen klanten na […]
  • Winnaars Moederdag-ontbijt bekend12 mei 2018 Winnaars Moederdag-ontbijt bekend De winnaars van de Moederdagactie van Goor Collectief zijn vanmiddag bekend geworden. Namens de ondernemersvereniging trok Wiljan van Regteren vijf actiebonnen uit de een doos met daarin […]
  • 100 taarten voor Goorse moeders29 april 2016 100 taarten voor Goorse moeders De Goorse winkeliers gaan gezamenlijk 100 taarten weggegeven voor Moederdag. Vanaf maandag kunnen mensen die een aankoop doen in één van de winkels in Goor een bon invullen waarmee kans […]
  • Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar8 januari 2017 Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar Bar Bistro d'Olde Smidse is vanmiddag verkozen tot ondernemer van het jaar 2016. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Goor Collectief in een volle achterzaal van De Bebsel. De […]
  • Black Friday in Goor19 november 2018 Black Friday in Goor De winkeliers in het centrum van Goor pakken komende vrijdag en zaterdag met diverse stuntaanbiedingen in het kader van Black Friday. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit Amerika waar het de […]