Toonaangevende bands op Reggaefestival Sterplein

Na de succesvolle vuurdoop van vorig jaar staat er vandaag over een week wederom een Reggae-Festival op de rol in Goor. Opnieuw zal het Sterplein op Tweede Pinksterdag omgedoopt zijn tot een domein met exotische en relaxte ingrediënten van de Cariben en de hoop is dat de weersomstandigheden net zo stralend is als vorig jaar toen ook de temperaturen exotisch waren. Gastheer Irie ‘Mario’ Vibes zal wederom achter de draaitafel staan, waarna ook de band Friction & The Rootsdrivers invulling zullen geven aan het themafeest. Evenals De Ghanees Musah Haruna en Heights Meditation. Bands die te boek staan als toonaangevend op het gebied van Reggaemuziek in Nederland.  Het festival begint om 14.00 uur. De entree is gratis.

Friction & The Rootsdrivers (foto: Isa Hoes)

 

Gerelateerde berichten

  • Voetbal en Reggaefestival7 juni 2019 Voetbal en Reggaefestival Het Pinksterweekeinde kent dit jaar ook weer de nodige kerkdiensten in het kader van de 'uitstorting van de Heilige Geest' op de zevende zondag na Pasen. Daarnaast is er in Goor morgen […]
  • Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag4 mei 2017 Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag Een heus Reggaefeest op het Goorse Sterplein op Tweede Pinksterdag. Op die maandag, de vijfde juni, spelen er twee gerenommeerde reggaebands in het stadshart voor café De Ster dat het […]
  • Reggea-festival weer druk bezocht10 juni 2019 Reggea-festival weer druk bezocht Voor de derde keer op rij hadden ze geluk met het weer want het was weer prima toeven op het Sterplein tijdens het derde Reggeafestival. Daar traden, onder zomerse temperaturen, een […]
  • Nieuw muzikaal evenement in Goor10 maart 2018 Nieuw muzikaal evenement in Goor Er komt een nieuw muzikaal evenement op het Sterplein in het Goorse Sterplein. Op zaterdag 8 september vindt daar de eerste editie plaats van 'Vrienden op het STERplein'. Dan zullen […]
  • Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae…18 mei 2018 Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae… Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde. Vandaag wordt de expositie geopend van de Goorse kunstenaar Wolter Wiegerinck die 20 van zijn meesterwerken tentoon stelt in het Goors […]