Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen

Waar GFC, dat morgen op bezoek gaat gaat bij Markelo, zich na de 3-2 zege van afgelopen donderdag op die ploeg, in alle rust kan voorbereiden op de nacompetitie voor promotie is voor Twenthe en Hector nog alles te winnen en te verliezen. Twenthe staat er op dit moment in de derde klasse B het beste voor in de strijd om de derde periodetitel en dat komt omdat koploper Warnsveldse Boys inmiddels al winnaar is van periode 2. Blijven winnen is dus het devies en de eerste van de drie resterende finales is morgen thuis tegen Witkampers. De Goorse Tricolores zullen de zege zeker niet kado krijgen want de ploeg uit Laren is nog verre van veilig. Voor Hector wacht morgen in 4B de cruciale wedstrijd tegen hekkensluiter sv Enter. Bij winst en puntenverlies van de concurrenten Diepenheim en Bentelo is de ploeg van trainer Mark Dijkstra zeker van ook volgend jaar vierde klasse-voetbal. Bij puntenverlies blijft het billen knijpen voor de groen witten en blijft nacompetitie tegen degradatie een reeele optie. De tussenstanden van de duels van de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B zijn morgen live te volgen via deze site vanaf 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]
  • Cruciaal kelderduel voor Hector25 november 2017 Cruciaal kelderduel voor Hector Het is nog vroeg in het seizoen maar toch kan er gesproken worden over een cruciaal kelderduel voor Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen op bezoek bij sv Enter. Beide […]
  • Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector14 oktober 2017 Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]
  • Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-120 mei 2018 Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-1 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal: 3B 14.00: Eerbeekse Boys - vv Twenthe   0-2 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Jeffrey […]