Periodetitel voor Twenthe II

In de zweem van het vlaggenschip van vv Twenthe heeft ook het tweede team van de Tricolores de wind in de zeilen. De ploeg van trainer Peter Horselenberg zegevierde gisteren met 4-2 over Activia en legde daarmee beslag op de tweede periode. Door de zege maakt de promovendus wederom kans op een tastbare prijs in de nacompetitie. Vorig jaar wist het namelijk de finale al te winnen (foto). In juni moet Twenthe II dan wel afrekenen met de concurrentie. Het eerste team van vv Twenthe kan in de komende weken ook periodewinst veiligstellen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Trainers verlengen bij Twenthe, keepers in het nieuw5 februari 2018 Trainers verlengen bij Twenthe, keepers in het nieuw Waar de zoektocht naar een nieuwe coach is afgerond, hebben de overige zittende trainers bij vv Twenthe hun contract verlengd. Naast Peter Horselenberg van het tweede team gaat ook […]
  • Zwalkend Twenthe krijgt dik verdiend pak slaag van Colmschate3 december 2017 Zwalkend Twenthe krijgt dik verdiend pak slaag van Colmschate Futloos en inspiratieloos, de twee trefwoorden voor het spel van Twenthe vanmiddag. Twenthe trof thuis directe concurrent Colmschate en had goede zaken kunnen doen. Maar uit niets bleek […]
  • GFC op zoek naar eerherstel in Goorse derby31 oktober 2015 GFC op zoek naar eerherstel in Goorse derby De tweede Goorse derby van het seizoen tussen GFC en Twenthe is er voor de thuisploeg één om het tij te keren. GFC is al vier duels zonder resultaat en dat moet snel veranderen vindt […]
  • GFC wint tweede wedstrijd wel13 september 2015 GFC wint tweede wedstrijd wel GFC, heeft nadat het vorige week in blessuretijd de zege uit handen gaf tegen Markelo, nu wel een driepunter kunnen toevoegen aan het totaal. Op het eigen sportpark Heeckeren werd het 2-1 […]