Bekeuringen voor dronkenschap, baldadigheid en spookrijden

De politie noteerde in de afgelopen week vijf delicten in het Goorse en schreef vier keer een proces verbaal uit. Vorige week zaterdag werd in de vroege ochtend een man bekeurd vanwege openbare dronkenschap in het centrum van Goor terwijl een dag later een bon werd uitgeschreven vanwege ‘baldadigheid’ in de Laarstraat. Maandagmiddag werd een personenauto geraakt door een vrachtwagen waarvan de chauffeur niet door had dat hij schade had veroorzaakt. De dader is inmiddels achterhaald en na bemiddeling is overeengekomen dat de schade zal worden vergoed. Maandagmiddag werd een fietsendief aangehouden op het station in Goor. Afgelopen donderdag werd een spookrijder aangehouden op de rondweg richting Lochem. Hij had eerder op de A35 op de verkeerde weghelft gereden en vertoonde daarna bij Goor gevaarlijk rijgedrag. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

 

Gerelateerde berichten

  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]
  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • Frontale botsing Van Kollaan17 maart 2017 Frontale botsing Van Kollaan Bij een frontale aanrijding aan de Van Kollaan hebben twee auto's schade opgelopen. Het ongeluk gebeurde vlak bij de brandweerkazerne. Beide bestuurders zijn gecontroleerd door […]
  • Aanrijding op de Grensweg19 november 2016 Aanrijding op de Grensweg Door een aanrijding met een persoon zaten vannacht 28 passagiers enkele uren vast in de trein. De trein die vanuit Delden richting Goor reed kwam ter hoogte van de Grensweg en […]
  • Brildrager ramt auto op ’t Gijmink3 november 2016 Brildrager ramt auto op ’t Gijmink De politie is op zoek naar een man die vanochtend een aanrijding veroorzaakte met zijn zwarte Mercedes Sedan. De bestuurder ramde rond 11.30 uur een blauwe Volvo in de Dr. Schaepmanstraat […]