Bekeuringen voor dronkenschap, baldadigheid en spookrijden

De politie noteerde in de afgelopen week vijf delicten in het Goorse en schreef vier keer een proces verbaal uit. Vorige week zaterdag werd in de vroege ochtend een man bekeurd vanwege openbare dronkenschap in het centrum van Goor terwijl een dag later een bon werd uitgeschreven vanwege ‘baldadigheid’ in de Laarstraat. Maandagmiddag werd een personenauto geraakt door een vrachtwagen waarvan de chauffeur niet door had dat hij schade had veroorzaakt. De dader is inmiddels achterhaald en na bemiddeling is overeengekomen dat de schade zal worden vergoed. Maandagmiddag werd een fietsendief aangehouden op het station in Goor. Afgelopen donderdag werd een spookrijder aangehouden op de rondweg richting Lochem. Hij had eerder op de A35 op de verkeerde weghelft gereden en vertoonde daarna bij Goor gevaarlijk rijgedrag. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

 

Gerelateerde berichten

  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • Fietsendieven weer erg actief1 juni 2016 Fietsendieven weer erg actief Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. […]
  • Fietsendieven actief in Goor17 juli 2015 Fietsendieven actief in Goor Er is in de afgelopen week maar liefst zes keer aangifte gedaan van fietsendiefstal bij de politie in Goor. De tweewielers zijn allemaal in het centrum van de Hofstad weggenomen. De […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Brildrager ramt auto op ’t Gijmink3 november 2016 Brildrager ramt auto op ’t Gijmink De politie is op zoek naar een man die vanochtend een aanrijding veroorzaakte met zijn zwarte Mercedes Sedan. De bestuurder ramde rond 11.30 uur een blauwe Volvo in de Dr. Schaepmanstraat […]