Bekeuringen voor dronkenschap, baldadigheid en spookrijden

De politie noteerde in de afgelopen week vijf delicten in het Goorse en schreef vier keer een proces verbaal uit. Vorige week zaterdag werd in de vroege ochtend een man bekeurd vanwege openbare dronkenschap in het centrum van Goor terwijl een dag later een bon werd uitgeschreven vanwege ‘baldadigheid’ in de Laarstraat. Maandagmiddag werd een personenauto geraakt door een vrachtwagen waarvan de chauffeur niet door had dat hij schade had veroorzaakt. De dader is inmiddels achterhaald en na bemiddeling is overeengekomen dat de schade zal worden vergoed. Maandagmiddag werd een fietsendief aangehouden op het station in Goor. Afgelopen donderdag werd een spookrijder aangehouden op de rondweg richting Lochem. Hij had eerder op de A35 op de verkeerde weghelft gereden en vertoonde daarna bij Goor gevaarlijk rijgedrag. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

 

Gerelateerde berichten

  • Aanrijding in de Kloosterlaan18 maart 2022 Aanrijding in de Kloosterlaan Een vrouw is aan het begin van de middag gewond geraakt bij een aanrijding in de Kloosterlaan. Ze werd geraakt bij de Heeckerenschool en raakte daarbij gewond. Ze is afgevoerd naar het […]
  • Fietsendieven aangehouden bij de Stoevelaar28 februari 2022 Fietsendieven aangehouden bij de Stoevelaar De politie heeft gisteren twee fietsendieven aangehouden bij De Stoevelaar. Ze werden op heterdaad betrapt op het Schoolfeestplein toen de twee mannen door een getuige werden aangetroffen […]
  • Gewonde bij aanrijding op van Kollaan8 juni 2021 Gewonde bij aanrijding op van Kollaan Een 20-jarige vrouw is gisteravnd gewond geraakt toen zo op haar fiets werd aangereden op de van Kollaan. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog ongewis. De vrouw is per ambulance […]
  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]
  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]