Winnaars Moederdag-ontbijt bekend

De winnaars van de Moederdagactie van Goor Collectief zijn vanmiddag bekend geworden. Namens de ondernemersvereniging trok Wiljan van Regteren vijf actiebonnen uit de een doos met daarin een grote hoeveelheid ingeleverde coupons die zijn verkregen bij aankopen. De families  Mulder uit de J.M. DE Bruijnstraat, Menger uit de Korhoenstraat, van Minnen uit de J.M. De Bruijnstraat, Venema van de Meerdam en Wolthuis uit de Anjerstraat zijn de gelukkigen. Zij worden morgenvrioeg tussen 10:00 uur en 10:30 uur bezocht met een ontbijt dat wordt gelverd door Bar Bistro d’Olde Smidse.

Gerelateerde berichten

  • Win een gratis ontbijt op Moederdag11 mei 2018 Win een gratis ontbijt op Moederdag Wie gaat er komende zondag tijdens Moederdag genieten van een heerlijk ontbijt dat wordt aangeboden door Goor C ollectief ? Vijf gelukkigen zullen morgen blij worden gemaakt na de loting. […]
  • Moederdag-ontbijtjes te winnen bij Goor Collectief8 mei 2019 Moederdag-ontbijtjes te winnen bij Goor Collectief Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat komende zaterdag vijf compleet verzorgde ontbijtjes verloten in het kader van Moederdag. Om kans te maken op een ontbijt kunnen klanten na […]
  • 100 taarten voor Goorse moeders29 april 2016 100 taarten voor Goorse moeders De Goorse winkeliers gaan gezamenlijk 100 taarten weggegeven voor Moederdag. Vanaf maandag kunnen mensen die een aankoop doen in één van de winkels in Goor een bon invullen waarmee kans […]
  • Mooie moederdag voor Corine door Goorse markt6 mei 2016 Mooie moederdag voor Corine door Goorse markt Een fraai moederdag-kado voor Corine Freriksen. Ze was de gelukkige winnares van een tas vol producten en waardebonnen van de Goorse markt. Die kreeg ze vandaag overhandigd nadat ze een […]
  • Paasloterij voor minder bedeelden9 april 2020 Paasloterij voor minder bedeelden Holtmaat Catering organiseert in samenwerking met Goor Collectief een loterij om in totaal 60 minder bedeelde gezinnen in Goor en andere kernen in de Hof van Twente een Paassalade aan te […]