Jelle Klaasen onderuit op Dutch Masters

Jelle Klaasen is uitgeschakeld op de Dutch Darts Masters in Zwolle. De darter uit ons Twentse Haagje liet zich in de tweede verschalken door de Pool Krzystof Ratajski. Het werd 2-6 op het prestigieuze toernooi in deze provincie.  Klaasen schoot uit de startblokken en veroverde de eerste twee legs. Hier zou het echter ook bij blijven. De zes volgende legs werden allen een prooi voor Ratajski.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]
  • Klaasen verliest ook van Van Gerwen17 februari 2017 Klaasen verliest ook van Van Gerwen Jelle Klaasen heeft vanavond niet voor een verrassing kunnen zorgen in de Premier League Darts. Hij ging onderuit tegen wereldkampioen Michael van Gerwen. Het Nederlandse onderonsje […]
  • Klaasen moet laatste groepsduel winnen10 november 2015 Klaasen moet laatste groepsduel winnen Bij de Grand Slam of Darts speelt Jelle Klaasen vandaag alweer zijn laatste duel. Het is een partij die hij moet winnen. De darter uit Goor ging zondag namelijk tegen het nachtelijke […]
  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]
  • Jelle Klaasen verliest ook laatste pot30 maart 2017 Jelle Klaasen verliest ook laatste pot Jelle Klaasen heeft vanavond zijn laatste wedstrijd in de Premier League verloren. De al uitgeschakelde darter uit Goor ging met 7-5 onderuit tegen Phil Taylor. Hij kwam nog wel knap […]