Doelpuntloos gelijkspel GFC in Markelo

GFC heeft vanmiddag het uitduel in de vierde klasse B in en tegen Markelo met 0-0 gelijk gespeeld. Een wedstrijd waarin voor beide ploegen niets op het spel stond en dat was te merken. Trainer Romano Lammertink liet de vaste basiskrachten Simon Ruumpol en Remon Peters aanvankelijk buiten de basis en speelde een tamme eerste helft die gelijk opging met een aantal mogelijkheden voor de rood-zwarten. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld met wat meer kansen voor GFC dat desondanks niet tot scoren kwam. Het goede nieuws na afloop was dat de concurrent om plek twee, Emos, verloor van BSC Unisson met 1-3 waardoor die tweede plek GFC bijna niet meer in gevaar kan komen in de resterende twee wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Ruumpol schiet GFC naar zege in Boekelo17 december 2017 Ruumpol schiet GFC naar zege in Boekelo GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won in Boekelo met 0-1 van BSC Unisson en neemt […]
  • Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector14 oktober 2017 Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo […]
  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • Rentree Ruumpol met twee treffers, GFC verliest wel27 november 2016 Rentree Ruumpol met twee treffers, GFC verliest wel GFC is vanmiddag in Enschede met 4-2 onderuit gegaan tegen Emos. In de ploeg van trainer Romano Lammertink maakte de 36-jarige Simon Ruumpol zijn rentree na afwezigheid van 5 jaar. De […]