Hector veilig na eclatante zege op Enter

Hector speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vanmiddag veilig door met 4-0 te winnen van hekkensluiter sv Enter waarvoor het doek volgende week kan vallen. Concurrent Bentelo verloor vanmiddag van Rood Zwart en staat nu zeven punten achter. De andere degradatiekandidaat Diepenheim won wel, met 2-1 van TVO, en staat zes punten achter op Hector. Het doelsaldo van de groen witten is daarnaast veel beter waardoor het niet meer mis kan gaan. Hector won vanmiddag dik verdiend en had negentig minuten lang een overwicht. Vlak voor rust viel de eerste goal toen Wesley Zwoferink van net buiten 16-meter hard uithaalde en doelman van Calkhoven met een schot in de lange hoek kansloos liet. 

Zwoferink profiteerde na een kwartier in de tweede helft van een fout van de goalie van Enter die de bal los liet na een voorzet waarna de middenvelder kon binnen tikken. Hector ging daarna door en kreeg middels weer Wesley Zwoferink en Cristian Haverslag een tweetal enorme kansen. Haverslag scoorde na een dik half uur wel. Een goed opgezette aanval werd door de stylist vanaf een meter of elf keurig binnen geschoten: 3-0. Cristian Haverslag tekende ook voor het slotakkoord. Een door hem genomen vrije trap wapperde vlak voor tijd richting de tweede paal en viel binnen: 4-0.

Foto’s: Dick van der Hout

Gerelateerde berichten

  • Hector wint ook van Buurse22 april 2018 Hector wint ook van Buurse Hector lijkt net op tijd de juiste vorm te pakken te hebben in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer mark Dijkstra klopte […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]
  • Hector boekt knappe zege bij Emos: 0-219 april 2018 Hector boekt knappe zege bij Emos: 0-2 Hector heeft vanavond uitstekende zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Mark Dijkstra die zondag nog met 1-0 […]
  • Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo8 april 2018 Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk […]
  • Hector weet ook niet van Enter te winnen26 november 2017 Hector weet ook niet van Enter te winnen Het blijft kwakkelen bij sv Hector dit seizoen. Vanmiddag werd het kelderduel tegen sv Enter met 2-1 verloren. Een dure nederlaag want vooraf hadden beide staartploegen 2 punten. Hector is […]