Bo Grievink in de prijzen tijdens Miss Beauty-verkiezing

Ze werd niet gekozen tot de mooiste van Overijssel maar ging toch niet met lege handen naar huis. Bo Grievink werd afgelopen zaterdag verkozen tot Miss Trifora als de meest sportieve van alle finalisten. Ze kreeg de titel in het theaterhotel in Almelo waar de finaleronde plaats vond na een aantal maanden van voorbereidingen met diverse activiteiten. “Het was een fantastische periode” aldus de Goorse. “Ik ben enorm blij met mijn titel en daardoor komen er voor mij nog aantal leuke dingen aan.” Miss Beauty Overijssel werd Angel Idzes uit Deventer. “Daar kan ik niets tegen inbrengen. Dat is gewoon terecht” aldus Grievink.

Gerelateerde berichten

  • Lijnen geopend voor stemmen op Beauty Bo Grievink8 maart 2018 Lijnen geopend voor stemmen op Beauty Bo Grievink Ze behaalde onlangs na een uitgebreide selectieprocedure de finale van Miss Beauty Overijssel en hoopt nu op veel stemmen. De lijnen zijn geopend voor de 22-jarige Bo Grievink en middels […]
  • Goorse Bo in finale Miss Beauty Overijssel-verkiezing27 februari 2018 Goorse Bo in finale Miss Beauty Overijssel-verkiezing Bo Grievink zit in de finale van de Miss Beauty Overijssel-verkiezing. De 22-jarige Goorse autoverkoopster en begenadigd wielrenster werd in de zomer gevraagd om zich in te schrijven en […]
  • Melissa in tranen na eerste ronde uit Mis(s)-verkiezing6 mei 2017 Melissa in tranen na eerste ronde uit Mis(s)-verkiezing Ze straalde op de Catwalk in een mooie zwarte jurk maar het bleek niet voldoende voor de Goorse Melissa de Lat, die vanavond na de eerste ronde de zogenoemde Mis(s)-verkiezing moest […]
  • Bo Grievink in voetsporen oom Harrie Wolters30 april 2015 Bo Grievink in voetsporen oom Harrie Wolters Een jaar geleden organiseerde de Ronde van Overijssel voor het eerst ook een vrouwenkoers. Vrijdag zal de tweede editie van de wielerwedstrijd worden verreden en aan de start ook een […]
  • Internationale en Goorse deelname aan wielerronde21 augustus 2015 Internationale en Goorse deelname aan wielerronde Aan de vrouwenwedstrijd van de Ronde van Goor doen zaterdag vijf renster van buiten Nederland mee. Dat zijn Denisa Bartosova, Tereza Gargelova (beide uit TsjechiĆ«), Cherly van der Linde […]