Reggestad Muzikanten in actie

De Reggestad Muzikanten, onderdeel van Muziekvereniging Apollo laten hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Markeloseberg. Komende maandag, Tweede Pinksterdag, is camping Monte Bello het domein van de muzikanten. Het optreden begint om 11.30 uur en duurt tot ongeveer 13.30 uur. De toegang is gratis.

 

Gerelateerde berichten

  • Egerländer-klanken op Tweede Pinksterdag10 mei 2016 Egerländer-klanken op Tweede Pinksterdag De Reggestad Muzikanten van Apollo en Die Hattemer Musikanten laten op Tweede Pinksterdag hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Herikerberg. Komende maandag kunnen […]
  • Reggestad Muzikanten en Pinksterdiensten…13 mei 2016 Reggestad Muzikanten en Pinksterdiensten… Het komende Pinksterweekeinde betekent voor de meeste Gorenaren een dagje extra vrij dat maandag benut zou kunnen worden voor een 'gemütliche' dag op de Herikerberg. Daar treden op de […]
  • Sport, fruhshoppen en Reggae…2 juni 2017 Sport, fruhshoppen en Reggae… De activiteitenkalender van dit lange Pinksterweekeinde biedt vooral wat voor de sportliefhebbers en de Gorenaren die van muziek houden. Vanavond- en vannacht is er allereerst het […]
  • Jeugdvoetbal en Egerländermuziek22 mei 2015 Jeugdvoetbal en Egerländermuziek Het lijkt erop dat veel Gorenaren eropuit trekken tijdens het komende Pinksterweekeinde. Zo rijden er bussen van de Goorse café's Johny's en De Ster morgen en overmorgen naar het […]
  • Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae…18 mei 2018 Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae… Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde. Vandaag wordt de expositie geopend van de Goorse kunstenaar Wolter Wiegerinck die 20 van zijn meesterwerken tentoon stelt in het Goors […]