Expositie Wolter Wiegerinck in museum

Hij is een icoon van ons Twentse Haagje. Kunstenaar Wolter Wiegerinck. Tijdens dit Pinksterweekend exposeert de markante plaatsgenoot in het Goors Historisch museum zijn meest recente werken. En als te doen gebruikelijk zit er altijd een toefje naar het verleden van Goor verwerkt. In de expositie hangen een twintigtal schilderijen. Wolter Wiegerinck zal tijdens de openingsuren van de expositie veelal zelf aanwezig zijn om de bezoekers het een en ander over zijn werk te vertellen. De jubileumexpositie is in het Pinksterweekend van 19, 20 en 21 mei van 11.00 uur tot en met 17.00 uur in het museum aan de Stationslaan.

Gerelateerde berichten

  • Jarige Wolter Wiegerinck exposeert in Historisch Museum27 april 2016 Jarige Wolter Wiegerinck exposeert in Historisch Museum Goorse kunstenaar en waar Rellie-icoon Wolter Wiegerinck viert in mei zijn 80e verjaardag. En daarom wordt in samenwerking met het Goors Historisch Museum een jubileumexpositie ingericht, […]
  • Joop van Leeuwen erevoorzitter IJsclub29 november 2017 Joop van Leeuwen erevoorzitter IJsclub Joop van Leeuwen is tijdens de jaarvergadering van de Goorse IJsclub benoemd tot Erevoorzitter. Van Leeuwen (foto) nam na 33 jaar afscheid als voorzitter en werd uitgebreid in het zonnetje […]
  • Reünie van oud-werknemers Goorse textielfabrieken25 februari 2017 Reünie van oud-werknemers Goorse textielfabrieken Er komt op zondag 19 maart een reünie van oud-werknemers van de Goorse textielfabrieken in het Goors Historisch Museum. Dit in navolging van de succesvolle bijeenkomst met de […]
  • Eerste exemplaar Schoolfeestkrant voor Hennie Smit21 juni 2017 Eerste exemplaar Schoolfeestkrant voor Hennie Smit Hennie Smit heeft vanochtend het eerste exemplaar van de nieuwe Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl in ontvangst genomen. Dat deed de stille kracht achter- en supervrijwilliger van het […]
  • Historisch Museum extra geopend11 april 2018 Historisch Museum extra geopend Het Goors Historisch Museum is op 15 april en op Koningsdag extra open voor de weeftentoonstelling van weefkring ’t Weverke. Tijdens de openingsuren zijn de leden van ’t Weverke aanwezig […]