Expositie Wolter Wiegerinck in museum

Hij is een icoon van ons Twentse Haagje. Kunstenaar Wolter Wiegerinck. Tijdens dit Pinksterweekend exposeert de markante plaatsgenoot in het Goors Historisch museum zijn meest recente werken. En als te doen gebruikelijk zit er altijd een toefje naar het verleden van Goor verwerkt. In de expositie hangen een twintigtal schilderijen. Wolter Wiegerinck zal tijdens de openingsuren van de expositie veelal zelf aanwezig zijn om de bezoekers het een en ander over zijn werk te vertellen. De jubileumexpositie is in het Pinksterweekend van 19, 20 en 21 mei van 11.00 uur tot en met 17.00 uur in het museum aan de Stationslaan.

Gerelateerde berichten

  • Jarige Wolter Wiegerinck exposeert in Historisch Museum27 april 2016 Jarige Wolter Wiegerinck exposeert in Historisch Museum Goorse kunstenaar en waar Rellie-icoon Wolter Wiegerinck viert in mei zijn 80e verjaardag. En daarom wordt in samenwerking met het Goors Historisch Museum een jubileumexpositie ingericht, […]
  • Joop van Leeuwen erevoorzitter IJsclub29 november 2017 Joop van Leeuwen erevoorzitter IJsclub Joop van Leeuwen is tijdens de jaarvergadering van de Goorse IJsclub benoemd tot Erevoorzitter. Van Leeuwen (foto) nam na 33 jaar afscheid als voorzitter en werd uitgebreid in het zonnetje […]
  • Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck20 maart 2020 Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck De Goorse Biertent Rellie gaf erelid Wolter Wiegerinck vandaag een sober maar waardig eerbetoon net voor de Diepenheimsebrug. Een haag van Rellie-vlaggen met zwarte linten stonden langs […]
  • Mooi eerbetoon aan Wolter Wiegerinck27 juni 2020 Mooi eerbetoon aan Wolter Wiegerinck Een klein muzikaal feestje met een emotioneel tintje gistermiddag op de binnenplaats van 't Tuinhöfke. Daar woont de vrouw van de onlangs overleden Wolter Wiegerinck. De kunstenaar en […]
  • Eerste exemplaar Schoolfeestkrant voor Hennie Smit21 juni 2017 Eerste exemplaar Schoolfeestkrant voor Hennie Smit Hennie Smit heeft vanochtend het eerste exemplaar van de nieuwe Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl in ontvangst genomen. Dat deed de stille kracht achter- en supervrijwilliger van het […]