Coalitieprogramma Hof van Twente gepresenteerd

In het Goorse gemeentehuis is vanmiddag door formateur Martin Verbeek (foto) het nieuwe coalitieprogramma gepresenteerd. Het CDA en de VVD gaan daarin door op dezelfde voet als in de afgelopen vier jaar met enkele verschuivingen op het gebied van de portefeuilles van de burgemeester en wethouders Scholten, van Zwanenburg en Meulenkamp die op hun post blijven zitten. Het programma wordt volgende week besproken in de gemeenteraad en biedt volgens de coalitiepartijen veel ruimte voor dialoog over de aanpak in de komende raadsperiode. Voor Goor blijven asbestsanering, duurzaamheid (zonneparken), verkeersvisie, bedrijventerrein Zenkeldamshoek en het nieuw te ontwikkelen Spoorpark, speerpunten. Het collegeprogramma heeft als titel ‘Samen doen’ en is gestoeld op de pijlers Participatie, Innovatie en Investeren.

Gerelateerde berichten

  • Oppositiepartijen willen meer invloed in raadsprogramma11 april 2018 Oppositiepartijen willen meer invloed in raadsprogramma De coalitiepartijen in de gemeenteraad van Hof van Twente hebben een extra raadsvergadering aangevraagd om in gesprek te kunnen met de beoogde coalitiepartijen CDA en VVD. De SP, D66, PvdA […]
  • Geen diepgravend onderzoek naar misstanden asbestsanering21 februari 2018 Geen diepgravend onderzoek naar misstanden asbestsanering Er komt geen uitgebreid onderzoek naar aanleiding van de klachten die bewoners uitten tijdens een hoorzitting over de asbestsanering op 't Gijmink. Drie moties van de PvdA, […]
  • CDA en VVD willen niet meer dan zeven windmolens25 oktober 2016 CDA en VVD willen niet meer dan zeven windmolens De lokale fracties van het CDA en de VVD willen niet meer dan zeven windmolens in de gemeente Hof van Twente en het liefst verspreid over alle kernen. In een persbericht zeggen de partijen […]
  • “Drie kringloopwinkels is teveel…”16 april 2018 “Drie kringloopwinkels is teveel…” Dat er in Goor nu maar liefst drie kringloopwinkels zijn is voor velen net iets teveel van het goede. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. 53% van de stemmers vindt dat met […]
  • Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD4 oktober 2017 Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD Wim Meulenkamp is ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker voor de lokale VVD. De in het buurtschap Wiene woonachtige politicus was dat ook voor de verkiezingen van […]