Coalitieprogramma Hof van Twente gepresenteerd

In het Goorse gemeentehuis is vanmiddag door formateur Martin Verbeek (foto) het nieuwe coalitieprogramma gepresenteerd. Het CDA en de VVD gaan daarin door op dezelfde voet als in de afgelopen vier jaar met enkele verschuivingen op het gebied van de portefeuilles van de burgemeester en wethouders Scholten, van Zwanenburg en Meulenkamp die op hun post blijven zitten. Het programma wordt volgende week besproken in de gemeenteraad en biedt volgens de coalitiepartijen veel ruimte voor dialoog over de aanpak in de komende raadsperiode. Voor Goor blijven asbestsanering, duurzaamheid (zonneparken), verkeersvisie, bedrijventerrein Zenkeldamshoek en het nieuw te ontwikkelen Spoorpark, speerpunten. Het collegeprogramma heeft als titel ‘Samen doen’ en is gestoeld op de pijlers Participatie, Innovatie en Investeren.

Gerelateerde berichten