Kinderschoentje gevonden

In de omgeving van kasteel Westerflier is een kinderschoentje gevonden. Het schoentje is van het merk Shoesme, de maat is 22. Wie mist dit schoentje? Er kan contact worden opgenomen via de mail.

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • De Wedde met bingo en eieren bakken5 februari 2016 De Wedde met bingo en eieren bakken Bij ontmoetingscentrum De Wedde in de Stoevelaar staan volgende week weer de nodige activiteiten op de rol. Vanaf maandag kunt u schaken. Een dag later is er buitengym op diverse […]
  • Botsing door mist met twee auto’s, alleen blikschade3 juni 2016 Botsing door mist met twee auto’s, alleen blikschade Op de N347 bij Goor zijn vanochtend twee auto's op elkaar gebotst. In de vroege ochtend knalden de auto's door het slechte zicht tegen elkaar. De auto's raakten beschadigd. De […]
  • Fietsendief actief in De Wijnkamp13 oktober 2015 Fietsendief actief in De Wijnkamp De criminaliteit is welig aan het tieren in de Wijnkamp. Na het floravandalisme is bewoner Ivan van Dam namelijk voor de tweede keer in een┬ámum slachtoffer geworden van een brute […]
  • Jelle zoekt zijn portemonnee8 februari 2018 Jelle zoekt zijn portemonnee Jelle is bij de wijkvoorziening rondom `t Doesgoor tijdens het wandelen zijn portemonnee kwijtgeraakt. De vinder wordt verzocht contact op te nemen met 0547 271191.