Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen

Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen al mee met de Enschedese eredivisionist en maakt al speelminuten tijdens oefenwedstrijden. Hilhorst wordt ook regelmatig opgeroepen voor de Nederlandse jeugdselecties. De Goorse middenvelder begon op 6 jarige leeftijd bij vv Twenthe en verkaste bijna vijf jaar geleden naar Excelsior’31 in Rijssen waar ze dit seizoen bij de jongens onder 17 jaar speelde. Naomi Hilhorst is de tweede Goorse speelster in het eerste vrouwenteam van FC Twente na aanvalster Ellen Jansen.

FC Twente-trainer Tommy Stroot (l) met Naomi Hilhorst (r) Foto Twitter: Excelsior Meiden

Gerelateerde berichten

  • FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh18 augustus 2017 FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh Ondanks een goal van de in Goor woonachtige aanvalster Ellen Jansen, zijn de FC Twente Vrouwen er niet in geslaagd om het oefenduel op sportpark 't Piepwillem vanavond winnend af te […]
  • Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor14 augustus 2017 Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor Een grote Goorse tint aan het oefenduel van de FC twent Vrouwen komende vrijdagavond op sportpark 't Piepwillem. Naomi Hilhorst keert dan terug op het oude nest. Het grote Goorse talent, […]
  • Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen30 maart 2018 Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen Naomi Hilhorst heeft zcht met het Nederlands meisjeselftal onder 17 jaar geplaatst voor het Europees kampioenschap dat vanaf 9 mei in Litouwen wordt gehouden. Het Goorse toptalent, […]
  • Hilhorst langer bij PEC Zwolle15 juni 2022 Hilhorst langer bij PEC Zwolle Naomi Hilhorst speelt ook komend seizoen voor PEC Zwolle. De Goorse voetbalster kwam twee jaar geleden over van FC Twente en tekende in de provinciehoofdstad een nieuw contract voor één […]
  • Hilhorst met zware knieblessure lang uit de roulatie19 maart 2021 Hilhorst met zware knieblessure lang uit de roulatie Naomi Hilhorst komt dit seizoen niet meer in actie voor haar club PEC Zwolle. De aanvalster viel afgelopen zondag in het uitduel tegen Ajax uit met een knieblessure. Die blijkt nu zo […]