Goorse Whiskyclub om het kampvuur

De Goorse Whiskyclub (Goorse Usquebaugh Society) organiseert volgende week vrijdag voor de zesde keer in successie een Twentse whiskyavond bij het kampvuur. Deze avond staat geheel in het teken van gezelligheid, whisky proeven en luisteren naar Twentse sagen, verhalen en geschiedenis. “Een primeur is dat de spreker dit jaar een vrouw is: Thea Kroese, bekend van RTV Oost én whiskyliefhebster. Een ‘must see, hear en experience’ of in gewoon Twents: doar mu-j bie wean!”, jubelt de vereniging. Voor meer info, mail: gus@nullgoorsewhiskyclub.nl

 

Gerelateerde berichten

  • Whiskey en BBQ bij de GUS5 juli 2017 Whiskey en BBQ bij de GUS Het Goorse Whiskey-genootschap heeft dit weekend weer een activiteit op de rol staan. Bij De Smidse wordt er weer een aantal whisky's voorgeschoteld naast de barbecue. De start is om 19.00 […]
  • GUS-Whiskyquiz bij De Smidse31 augustus 2017 GUS-Whiskyquiz bij De Smidse Het genootschap GUS organiseert organiseert op vrijdag vijftien september een whiskyquiz. Volgens de organisatie de gelegenheid om jouw whiskykennis te testen. Wil je ook je whiskykennis […]
  • Twentse verhalen rond het kampvuur…26 mei 2018 Twentse verhalen rond het kampvuur… Ideale weersomstandigheden, mooie verhalen, een goed glas en een sfeervol kampvuur. Het zijn dé ingrediënten voor een heerlijke zomeravond. Gisteravond hield de Goorse Whiskyclub (Goorse […]
  • Feestavond whiskyclub bij De Zon30 augustus 2012 Feestavond whiskyclub bij De Zon De Goorse whiskyclub Goorse Usquebaugh Society organiseert volgende week woensdag weer een feestavond bij Grand Café de Zon. Deze keer kunnen belangstellenden onder leiding van een ervaren […]
  • Twentse taal en Schotse whisky22 mei 2017 Twentse taal en Schotse whisky Ruim dertig belangstellenden hebben afgelopen vrijdag de jaarlijkse bijeenkomst van  de Goorse Whiskyclub (Goorse Usquebaugh Society) bijgewoond. Bij het kampvuur van blokhut van de […]