Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae…

Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde. Vandaag wordt de expositie geopend van de Goorse kunstenaar Wolter Wiegerinck die 20 van zijn meesterwerken tentoon stelt in het Goors Historisch Museum dat daarvoor dit Pinksterweekeinde is geopend. Vanavond is ook het Nederlandstalige muziekfeest bij café De Whee met onder andere Jaman maar daarvoor zijn alle kaarten al uitverkocht. Wie toch muzikaal vertier wil kan vanavond naar De Ster waar de ROC Bandtour plaats vindt. Naast de voetbalwedstrijden van de Goorse clubs is er zondagmiddag ook weer een Doemiddag voor kinderen bij ’t Kukelnest waar dan ook een Wensboom geplant zal worden. Zondagavond is er bij café Johny’s een optreden van de Goorse zanger en entertainer Marcel Mengerink. Maandag is er bij camping Monte Bello het Frühshoppen van De Reggestad Muzikanten (foto) en is er ’s middags het Irie Vibes Reggaefestival op het Sterplein. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Griezeltocht, Jeans en live muziek…2 november 2018 Griezeltocht, Jeans en live muziek… De Goorse evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die vanavond weer wordt gehouden vanaf het Weversplein bij Lekker Leuk. Vanavond is bij De […]
  • Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar…12 januari 2018 Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar… De Goorse evenementenkalender meldt voor vanavond het jubileumconcert (10 jaar) van The Pink Floyd Project onder de titel Acoustic Echoes (foto). De 10-koppige band met zang van onder meer […]
  • Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie21 september 2018 Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie De evenementenkalender laat voor dit weekeinde allereerst de viering van het 5-jarig bestaan van De 'nieuwe' Ster zien. Het eerste lustrum van de familie Weerkamp in het […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Gestampte meisjes en stickers ruilen24 januari 2020 Gestampte meisjes en stickers ruilen Een rustig weekeinde voor wat betreft de evenementen en activiteiten in het Goorse al kunnen de voetballiefhebbers wel weer hun hart ophalen met de herstart van de competitie voor de […]