Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-1

De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal:

3B 14.00: Eerbeekse Boys – vv Twenthe   0-2 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Jeffrey Asbroek en Noah Slag)

4B 14.00: Rood Zwart – SV Hector   3-0

4B 14.00: GFC – BSC Unisson   3-1 (doelpunten GFC: Daan Zwierink, Simon Ruumpol en Rob Jacobi)

De verslagen later op deze site.

Gerelateerde berichten

  • GFC kan goede stap zetten richting de top16 december 2017 GFC kan goede stap zetten richting de top Het is de laatste speelronde voordat de winterpauze voor de Goorse clubs zal ingaan en voor GFC is deze ronde redelijk bepalend voor het gevoel waarmee de kerst gevierd zal gaan worden. De […]
  • Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-512 maart 2017 Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-5 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00 uur: Overwetering - vv Twenthe 2-1 (doelpunt Twenthe: Jeffrey Asbroek) 4B 14.00 uur: BSC Unisson - sv […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd19 mei 2018 Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior'31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]