Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-1

De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal:

3B 14.00: Eerbeekse Boys – vv Twenthe   0-2 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Jeffrey Asbroek en Noah Slag)

4B 14.00: Rood Zwart – SV Hector   3-0

4B 14.00: GFC – BSC Unisson   3-1 (doelpunten GFC: Daan Zwierink, Simon Ruumpol en Rob Jacobi)

De verslagen later op deze site.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd19 mei 2018 Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior'31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode […]
  • Hector in hofderby, GFC treft TVO28 april 2018 Hector in hofderby, GFC treft TVO Het einde van de competitie nadert voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B en er is voor alle drie nog wat te verdienen. Twenthe heeft een vrij weekend en speelt volgende week […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]
  • GFC kan goede stap zetten richting de top16 december 2017 GFC kan goede stap zetten richting de top Het is de laatste speelronde voordat de winterpauze voor de Goorse clubs zal ingaan en voor GFC is deze ronde redelijk bepalend voor het gevoel waarmee de kerst gevierd zal gaan worden. De […]
  • De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC29 april 2017 De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC Het zijn in twee totaal verschillende opzichten de weken van de waarheid voor vv Twenthe en GFC. Twenthe hoopt in de resterende drie duels de vierde plek vast te houden en zodoende […]